Semtex
Użytkownik
Totki już raczej nie strzelą ta druga połowa wygląda tak samo jak pierwsza zerwali się na początku, nie dali rady Oblakowi, a Atleti już uspokoiło grę do tego Pochettino daje już kazdemu pograć.Tottenham 2 gol @3.25 bet365
Totki już raczej nie strzelą ta druga połowa wygląda tak samo jak pierwsza zerwali się na początku, nie dali rady Oblakowi, a Atleti już uspokoiło grę do tego Pochettino daje już kazdemu pograć.Tottenham 2 gol @3.25 bet365
tottenham vs Atletico
under 2.5 1.57 bet365
Atletico @2.0
Hiszpanie bez: Juanfrana, Nicolása Gaitána, Koke, Augusto Fernándeza, Yannicka Carrasco, iguela Ángela Moyi, José Giméneza, Griezmanna.
Totki bez: Hugo Lloris, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Danny Rose, Ben Davies, Kyle Walker, Eric Dier, Dele Alli, Mousa Dembélé i Harry Kane.
Czyli Totki praktycznie rezerwowym składem bo całej podstawowej 11 nie będzie na tym meczu dlatego większe szanse daje Atleti po pierwsze mają z tyłu Godina, Savica i Oblaka jest jeszcze Gabi, Saul, Torres, Filippe i nowy nabytek Diego Jota. Przy takich składach nie spodziewam się po Anglikach jakiegoś dobrego wyniku i Atleti powinno wziąć ten mecz.
Edycja i dopisek o braku Antka bo zauważyłem, że nie dopisałem go.
Atleti do zera @3.25
Dorzucam jeszcze do oprócz czystego winu Hiszpanów.
gratulacje ????
chłop dla którego największym osiągnięciem w tym roku (jak i całej karierze) jest parę porażek w półfinałach kilku fururesów robi z nim co tylko chce :grin:O dzisiaj Pavlasek znowu ma okres ????
No właśnie oglądam to i nie wiem jak to skomentować ????chłop dla którego największym osiągnięciem w tym roku (jak i całej karierze) jest parę porażek w półfinałach kilku fururesów robi z nim co tylko chce :grin:
Kozlova 2 set @4
Mozna sprobowac , moze sie szykuje powtorka z 1 seta tylko w druga strone ????