>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Tottenham 2 gol @3.25 bet365
Totki już raczej nie strzelą ta druga połowa wygląda tak samo jak pierwsza zerwali się na początku, nie dali rady Oblakowi, a Atleti już uspokoiło grę do tego Pochettino daje już kazdemu pograć.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
wdać bazil trafił na idiote na poziomie zbliżonym do siebie ale nie ma szans na to żeby go przebił. gruzin i tak to przegra. a o pavlasku to nawet nie ma co się wypowiadać jak ktoś wali smecza z metra w siatke i puszcza piłki które lądują w korcie tylko po to żeby powiedzieć że był aut to chyba trzeba się poważnie zstanowić
Grieekspor @ 1,66 Bet365 za 200
Kolar @ 2,37 @ Bet365 za 50

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Atletico @2.0

Hiszpanie bez: Juanfrana, Nicolása Gaitána, Koke, Augusto Fernándeza, Yannicka Carrasco, iguela Ángela Moyi, José Giméneza, Griezmanna.

Totki bez: Hugo Lloris, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Danny Rose, Ben Davies, Kyle Walker, Eric Dier, Dele Alli, Mousa Dembélé i Harry Kane.

Czyli Totki praktycznie rezerwowym składem bo całej podstawowej 11 nie będzie na tym meczu dlatego większe szanse daje Atleti po pierwsze mają z tyłu Godina, Savica i Oblaka jest jeszcze Gabi, Saul, Torres, Filippe i nowy nabytek Diego Jota. Przy takich składach nie spodziewam się po Anglikach jakiegoś dobrego wyniku i Atleti powinno wziąć ten mecz.

Edycja i dopisek o braku Antka bo zauważyłem, że nie dopisałem go.
✅

Atleti do zera @3.25

Dorzucam jeszcze do oprócz czystego winu Hiszpanów.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 493

milo93

Użytkownik
chłop dla którego największym osiągnięciem w tym roku (jak i całej karierze) jest parę porażek w półfinałach kilku fururesów robi z nim co tylko chce :grin:
No właśnie oglądam to i nie wiem jak to skomentować ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom