bufu
Użytkownik
potwierdzam nie ma oferty jeszcze na jutroPomoże ktoś ?
potwierdzam nie ma oferty jeszcze na jutroPomoże ktoś ?
Tak jak napisałem. Nie ma oferty stamtąd jeszcze na jutro. Najlepiej na oddsie(dałem link do tego meczu we wcześniejszym poście) sprawdzać, tam najwięcej masz możliwości od różnych buków.Tutaj jest -> http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1469052
Potrzebuje oficjalnego potwierdzenia ze strony bukmachera. Chyba, że faktycznie nie ma w Sportingbet ?
Znam tą stronę, ale jak mówię chciałem oficjalnej informacji, bo porównywarki często maja nieaktualne kursy.Tak jak napisałem. Nie ma oferty stamtąd jeszcze na jutro. Najlepiej na oddsie(dałem link do tego meczu we wcześniejszym poście) sprawdzać, tam najwięcej masz możliwości od różnych buków.
jeszcze do przerwy Ci to pokryją ????Astana Cletic over 9 cornerow 1.85
race to 3rr celtic @2.05
Celtic ciśnie? Jak na razie to Celtic nie moze się zbliżyć pod pole karne Astany a Astana ma groźne akcja jedna za druga...dla mnie idealnie, mam BTSa prelive, widzę, że Celtic coś tam ciśnie, więc oby wsadzili.
to jest pierwszy set/koniec meczu?Gael 1/2 @12
Vasek 1/2 @7.5
Bez przesady, az tak zle to nie jest. Celtic w drugiej polowie powinien wyjsc i przycisnac. Spokojnie sa wstanie strzelic bramke. Przeciez nie graja w pucharach po raz pierwszy i wiedza, ze gol na wyjezdzie to podstawa. Astana dobrze zaczela mecz ale tez bledy w obronie popelniaja. Gol Celticu @ 2,1 unibet spokojnie do gry.Celtic ciśnie? Jak na razie to Celtic nie moze się zbliżyć pod pole karne Astany a Astana ma groźne akcja jedna za druga...
tak, tak sobie próbujęto jest pierwszy set/koniec meczu?
Bez przesady, az tak zle to nie jest. Celtic w drugiej polowie powinien wyjsc i przecisnac. Spokojnie sa wstanie strzelic bramke. Przeciez nie graja w pucharach po raz pierwszy i wiedza, ze gol na wyjezdzie to podstawa. Astana dobrze zaczela mecz ale tez bledy w obronie popelniaja. Gol Celticu @ 2,1 unibet spokojnie do gry.