>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
M 127

matand

Użytkownik
btw. panowie, u jakich buków można wybrać sobie handi z kilku na dany mecz (i wtedy odpowiednio dopasowany jest kurs)? większość bukmacherów proponuje tylko jedną, podaną przez siebie linię.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
btw. panowie, u jakich buków można wybrać sobie handi z kilku na dany mecz (i wtedy odpowiednio dopasowany jest kurs)? większość bukmacherów proponuje tylko jedną, podaną przez siebie linię.
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
ewidentnie kosiak rudol nie chcieli wygrac 18-15 pila na 19-15, robi sie 18-18 a potem dwa zjebane serwisy pod rzad przy setowych ???? dobrze posmarowane

domell 454

domell

Użytkownik
ewidentnie kosiak rudol nie chcieli wygrac 18-15 pila na 19-15, robi sie 18-18 a potem dwa zjebane serwisy pod rzad przy setowych ???? dobrze posmarowane
Pisałem. Grają z gospodarzami więc na takie mecze trzeba uważać, a granie handi w takich meczach jest jak rzut monetą.
Gabathuler/Gerson @2,75 1j 365 Live

adbreaker 69

adbreaker

Użytkownik
ma ktoś problemy ze skrillem i wpłatą ? wpłaciłem poprzez przelewy24 i od 10 minut nic
zawsze pieniądze były po paru sekundach a teraz ?

domell 454

domell

Użytkownik
Pisałem. Grają z gospodarzami więc na takie mecze trzeba uważać, a granie handi w takich meczach jest jak rzut monetą.
Gabathuler/Gerson @2,75 1j 365 Live
Od 3:3 dali popis. Run 1-6 i po zawodach. Niewielkie szanse na wygraną.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cytat:
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał Tomek80 -&gt;

Nlex Warriors-Ginebra
Kosz-zwyciestwo Ginebra

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

✅
jeszcze 5 minut gry ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom