songjiang - shenhua under 2.5 bet365 1.66
Bali United Pusam FC -PS TNI
over 2.5 gola @ 1.83
bet365
Na oficjalnej stronie ATP Challenger Tour są streamy:czemu przerwali w Scheveningen?
wobec tego gramy w Polki wygrana @2,2ale sedzia odjebal w mezcu siatkówki U23 - japierrrrrrrrrrrr przekręcił Polki no żesz kurvvvvva
ciekawy dubel, chetnie bym pobrał ale na całorocznym tego nie ma, aż dziwne... gdzie pograłeś?Taki jeszcze dubel ode mnie na dziś na LM :
Astana over 0,5 gola w meczu
Monaco over 0,5 gola w meczu
@ AKO 2,00 całoR.
1,45 na gola dla Monaco ? Ja tego nie rozumiem...w okresie przygotowawczym wyglądali bardzo dobrze pod kątem bramek zdobywanych...Strzelili 18 goli w 7 meczach ! Przecież to Monaco-ultra defensywna ekipa. Stali się ofensywni ???? Ostatni mecz przegrali z Zenitem. Fenerbahce dziś bez Topala, Demirela, Sena, Topuka, Van Persie też nie wiadomo, czy zagra... Dla mnie warto dziś zdecydowanie zagrać gola gości.
daj np że ich rywale nie zachowają czystego konta, to jest na 100% na 365ciekawy dubel, chetnie bym pobrał ale na całorocznym tego nie ma, aż dziwne... gdzie pograłeś?
racja :grin:daj np że ich rywale nie zachowają czystego konta, to jest na 100% na 365
Chętnie sprawdzę, tylko nie umiem sprawdzić zakładów na dzień następny na Sportingbecie, how to?Panowie prośbę mam za repute oczywiście.
Może ktoś sprawdzić jaki jest obecnie kurs w Sportingbet na mecz Brian Baker - Liam Broady. To jest challenger w Lexington. Mecz jutro.
Ja nie mogę sprawdzić, ponieważ z terytorium Holandii strona jest blokowana.
Nie ma oferty na jutro.Panowie prośbę mam za repute oczywiście.
Może ktoś sprawdzić jaki jest obecnie kurs w Sportingbet na mecz Brian Baker - Liam Broady. To jest challenger w Lexington. Mecz jutro.
Pomoże ktoś ?Panowie prośbę mam za repute oczywiście.
nie ma aktualniePomoże ktoś ?