marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
w bet356Można jakieś rożne zagrać w meczu PSG - Inter, bo żywy mecz i dużo chodzą skrzydłami
w bet356Można jakieś rożne zagrać w meczu PSG - Inter, bo żywy mecz i dużo chodzą skrzydłami
Codziennie wygrywam GENIUSZU....
JEDNAK ATP NIE ZESZŁO NA PSY...Liczę na zapaść serwisową ... Serwis nie będzie siedział wiecznie... Będą okazje jeszcze, w taju zdrewnuje karzeł tak czuje: Gael Monfils wygra 2 seta 1,86 Gael Monfils Match Handicap +2,5 2,15 Gael Monfils wygra mecz 3,15 Gael Monfils wygra 2-1 3,65 Wszystkie kursy Betsson Powodzenia!!!
dziwne, bo niedawno weryfikowałem - swoją drogą drugi raz. Pierwszy raz kilka lat temu i nie wiem gdzie się podziały te wszystkie dokumenty, ale na czacie zmienili temat, a ja nie miałem czasu. Weryfikacja - zdjęcie obu stron dowodu + rachunek lub pismo z banku (zdjęcie).Chcieli zdjęcie dowodu przy twarzy + skan jakiegokolwiek rachunku fizycznego.
Mi temat nie jest potrzebny zeby odnosić codzienne zyski... Wrzucam tutaj typy tylko dlatego że wiele osób dziękuje mi i pyta mnie na pw odnośnie wielu spotkań, najczęsciej tych których nie typuje... Pomagam spoko userom i to tyle... Temat mi niepotrzebny aby odnosić zyski...Następny co sie doje*** z tym tematem... Wielu typerów tenisa nie prowadzi tematu bo po co, to jest pojęcie względne, skoro temat ma być wyznacznikiem zysków to pozdro... Tie Break, No Name (wymieniłem dwoch typerów tenisa z pamięci, których uważam za bardzo dobrych) np nie mają tematu z typami a systematycznie odnoszą zyski i podają typy które są trafne, widzę że JerzyJanowicz Cię nieźle przerobił z tym tematem...Tak to można rodzinę okłamywać a na forum prowadzi się temat.
Konta - Williams pierwszy set over 8,5 gema 1,36 Bet365
Zajebiste apki sa na smartfony do gry za wirtualne sianoWitam. Panowie chciałbym pograć (raczej nauczyć się grać) w texas holdem. Gdzie polecacie zagrać bez zbędnych rejestracji. Chodzi mi to abym mógł pograć na wirtualną kasę?
Modne to są Malediwy teraz, jednak za mało wygrałeś skoro tylko Barbados ;-)Barbadosie nadchodzę.
Polecasz jakąś?Zajebiste apki sa na smartfony do gry za wirtualne siano
Modne to są Malediwy teraz, jednak za mało wygrałeś skoro tylko Barbados ;-)Barbadosie nadchodzę.
Gratulacje, mialem podobna sytuacje nie dawno. Byle bys za jakis czas tego nie przegralUwaga historia życia !
Miałem dziś kończyć z bukmacherką, naprawdę. Ostatnio bardzo mało czasu w życiu na nią, poza tym ostatio miałem słabe miesiące. Mówię : dobra, uciekam od uzależnienia. Dobiję w dzisiejszym dniu do danej kwoty (wyznaczyłem górną stawkę i dolną od których już nie gram) i kończymy z tym raz na zawsze. Jakimś cudem udało się dobić do tej górnej stawki. Potem , gdy miałem już wypłacać, okazało się, że w darta gra MVG. Myślę sobie : o przecież handi -4,5 z palcem w dupie ogarnie. Siadło Wygrałem więcej niż zakładałem. Wypłaciłem założoną kwotę, a za 40 złotych dla picu zagrałem na Monfilsa, kiedy ten przegrywał 1:0. Myślę sobie : to akurat mógłbym przegrać, to już mnie więcej kusić nie będzie. I co? Monfils to wygrał. Bukmacherka nie chcę, żebym od niej odchodził. Ta niedziela była jedną z najpiękniejszych w moim życiu. Za tydzień urlop. Barbadosie nadchodzę.
wybaczcie offtop, musiałem to z siebie wyrzucić.
Juz nie pamietam ale chyba WSOPPolecasz jakąś?