mniejsza o lob, zobaczymy panie trenerze czy bedzie 2:0 tak jak to sie spinales wczesniejMógłbym być trenerem... Pierwszy wyższy lob i od razu punkt zdobyty
O to dalej jestem spokojny ????mniejsza o lob, zobaczymy panie trenerze czy bedzie 2:0 tak jak to sie spinales wczesniej
Betsson tak zawsze różne kursy wystawia w takiej sytuacji? Przecież to parodia jest :jezora: No chyba że tak jak ktoś wcześniej pisał różnie rozliczają krecze w obu tych typach, ale mimo wszystko nie powinno być aż takiej rozbieżności
Najlepszy bukmacher do tenisa, zero limitów, wypłaty w 4-5 godzin każdej sumy, handicapy dwa na tenis podczas meczu na żywo, czasem nawet 3 linie, opcja +1,5 seta przedmeczowo, krecz w 1 secie zwrot, krecz w 2 secie i wyżej = wtopa, jednak ja lubię tą rosyjską ruletkę z kreczami...Betsson tak zawsze różne kursy wystawia w takiej sytuacji? Przecież to parodia jest No chyba że tak jak ktoś wcześniej pisał różnie rozliczają krecze w obu tych typach, ale mimo wszystko nie powinno być aż takiej rozbieżności
HeheO to dalej jestem spokojny ????
Moim zdaniem Pinnacle i 1xbet lepszy do tenisa. Betsson rzadko ma wyższe kursy.Najlepszy bukmacher do tenisa, zero limitów, wypłaty w 4-5 godzin każdej sumy, handicapy dwa na tenis podczas meczu na żywo, czasem nawet 3 linie, opcja +1,5 seta przedmeczowo, krecz w 1 secie zwrot, krecz w 2 secie i wyżej = wtopa, jednak ja lubię tą rosyjską ruletkę z kreczami...
Brak limitów to znaczy ile? Bo zawsze są jakieś limity, na nba np bodajze 800 złNajlepszy bukmacher do tenisa, zero limitów, wypłaty w 4-5 godzin każdej sumy, handicapy dwa na tenis podczas meczu na żywo, czasem nawet 3 linie, opcja +1,5 seta przedmeczowo, krecz w 1 secie zwrot, krecz w 2 secie i wyżej = wtopa, jednak ja lubię tą rosyjską ruletkę z kreczami...
Mówiłem pobierać te 2-0. Monfils bez szans, wachlarz możliwości jak on nie ma pojęcia jak na dr Ivo grać, jak mu serwis nie wejdzie to go Chorwat zjada ????
O to dalej jestem spokojny ????
I co niedowiarku... Udowodniłem "ci" ... Następnym razem sprawdzaj coś zanim zaczniesz z kogoś szydzić...Ty dalej się nie połapałeś o co mi chodzi? Bardziej łopatologicznie się już tego wyjaśnić nie da. Mniejsza, dot.
Nie wiem mi przyjmuje każdą sumę na pojedyńczy bet, na double tak samo... Nie spotkałem się z odmową przyjęcia zakładu, a moje stawki nie są małe...Brak limitów to znaczy ile? Bo zawsze są jakieś limity, na nba np bodajze 800 zł
Zaczniesz wygrywać to się spotkasz z limitamiNie wiem mi przyjmuje każdą sumę na pojedyńczy bet, na double tak samo... Nie spotkałem się z odmową przyjęcia zakładu, a moje stawki nie są małe...