>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Betsson tak zawsze różne kursy wystawia w takiej sytuacji? Przecież to parodia jest No chyba że tak jak ktoś wcześniej pisał różnie rozliczają krecze w obu tych typach, ale mimo wszystko nie powinno być aż takiej rozbieżności
Najlepszy bukmacher do tenisa, zero limitów, wypłaty w 4-5 godzin każdej sumy, handicapy dwa na tenis podczas meczu na żywo, czasem nawet 3 linie, opcja +1,5 seta przedmeczowo, krecz w 1 secie zwrot, krecz w 2 secie i wyżej = wtopa, jednak ja lubię tą rosyjską ruletkę z kreczami...

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Najlepszy bukmacher do tenisa, zero limitów, wypłaty w 4-5 godzin każdej sumy, handicapy dwa na tenis podczas meczu na żywo, czasem nawet 3 linie, opcja +1,5 seta przedmeczowo, krecz w 1 secie zwrot, krecz w 2 secie i wyżej = wtopa, jednak ja lubię tą rosyjską ruletkę z kreczami...
Moim zdaniem Pinnacle i 1xbet lepszy do tenisa. Betsson rzadko ma wyższe kursy.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Brak limitów to znaczy ile? Bo zawsze są jakieś limity, na nba np bodajze 800 zł

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Ty dalej się nie połapałeś o co mi chodzi? Bardziej łopatologicznie się już tego wyjaśnić nie da. Mniejsza, dot.
I co niedowiarku... Udowodniłem &quot;ci&quot; ... Następnym razem sprawdzaj coś zanim zaczniesz z kogoś szydzić...

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Brak limitów to znaczy ile? Bo zawsze są jakieś limity, na nba np bodajze 800 zł
Nie wiem mi przyjmuje każdą sumę na pojedyńczy bet, na double tak samo... Nie spotkałem się z odmową przyjęcia zakładu, a moje stawki nie są małe...

D 0

dutra

Gość
Nie wiem mi przyjmuje każdą sumę na pojedyńczy bet, na double tak samo... Nie spotkałem się z odmową przyjęcia zakładu, a moje stawki nie są małe...
Zaczniesz wygrywać to się spotkasz z limitami :cool::cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom