Zacząłem od jakiegoś czasu. Nie wypłacałem jeszcze, bo od razu przyznali mi bonus i za bardzo go nie obracam, bo muszą być triple i każde zdarzenie minimum 1.4. Ja gram w 90% single. Czekam aż ligi wrócą w piłkę to wtedy obrócę bonus i zlecę wyplatę.grasz bez problemowo w 1xbet?
Codziennie wygrywam GENIUSZU....Zaczniesz wygrywać to się spotkasz z limitami
Mi nie chcieli wypłacić bez weryfikacji (sprawdzałem tylko) - to się spytałem na maila co muszę zrobić, żeby mnie zweryfikowali. Wystarczyły zdjęcia obu stron dowodu osobistego. Znam gorszych buków, jeśli chodzi o weryfikacje. Już gorzej u nich z limitami, bo max co obecnie mogę zagrać tam to 440zł za kupon.Czytałem, że są wypłacalni, ale przy weryfikacji upierdliwi.
Święte słowa ???? Ja promuje tego buka i promowałem i mam że tak powiem swoje stawki...Ale do wszystkich buk podchodzi indywidualnie.
Odbij nikt nie wie o co ci chodzi...Haha ten cały Gawronix to musi być troll, myśli że coś mi udowodnił tym linkiem nie pojmują, że śmieję się z jego głupoty.
To chyba jasne że zawsze warto sobie skontrować w takiej sytuacji. Podstawy bukmacherkiGrać Ivo po wysokim kursie ? Bo mam Gaela grubo zazagranego ? Ogląda ktoś ?
Oglądam i jesli Monfils będzie w miare serwował i nie odwalał kaszany, nie serwował drugim podaniem wystawek do Fh dla Karlovica to powinien zwycięstwo utrzymać...Grać Ivo po wysokim kursie ? Bo mam Gaela grubo zazagranego ? Ogląda ktoś ?
ja czytalem cale mnostwo negatywow na temat 1xbet, a z uni sie wlasnie zlimitowalem dzisiaj ????Mi nie chcieli wypłacić bez weryfikacji (sprawdzałem tylko) - to się spytałem na maila co muszę zrobić, żeby mnie zweryfikowali. Wystarczyły zdjęcia obu stron dowodu osobistego. Znam gorszych buków, jeśli chodzi o weryfikacje. Już gorzej u nich z limitami, bo max co obecnie mogę zagrać tam to 440zł za kupon.
Jeśli chodzi o betsson to limitują niestety. Ale do wszystkich buk podchodzi indywidualnie. Mi się świetnie współpracuje z uni. Nawet jak nie chcą mi przyjąć więcej kasy, to zazwyczaj coś dorzucam po 1.01 i przyjmują całość ;P
Ja znowu nie mogę dogadać się z Unibetem. Przy weryfikacji nie wystarczył skan dowodu i zrzut konta bankowego. Chcieli zdjęcie dowodu przy twarzy + skan jakiegokolwiek rachunku fizycznego.Mi nie chcieli wypłacić bez weryfikacji (sprawdzałem tylko) - to się spytałem na maila co muszę zrobić, żeby mnie zweryfikowali. Wystarczyły zdjęcia obu stron dowodu osobistego. Znam gorszych buków, jeśli chodzi o weryfikacje. Już gorzej u nich z limitami, bo max co obecnie mogę zagrać tam to 440zł za kupon.
Jeśli chodzi o betsson to limitują niestety. Ale do wszystkich buk podchodzi indywidualnie. Mi się świetnie współpracuje z uni. Nawet jak nie chcą mi przyjąć więcej kasy, to zazwyczaj coś dorzucam po 1.01 i przyjmują całość ;P