>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
grasz bez problemowo w 1xbet?
Zacząłem od jakiegoś czasu. Nie wypłacałem jeszcze, bo od razu przyznali mi bonus i za bardzo go nie obracam, bo muszą być triple i każde zdarzenie minimum 1.4. Ja gram w 90% single. Czekam aż ligi wrócą w piłkę to wtedy obrócę bonus i zlecę wyplatę.

Czytałem, że są wypłacalni, ale przy weryfikacji upierdliwi.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Czytałem, że są wypłacalni, ale przy weryfikacji upierdliwi.
Mi nie chcieli wypłacić bez weryfikacji (sprawdzałem tylko) - to się spytałem na maila co muszę zrobić, żeby mnie zweryfikowali. Wystarczyły zdjęcia obu stron dowodu osobistego. ;) Znam gorszych buków, jeśli chodzi o weryfikacje. Już gorzej u nich z limitami, bo max co obecnie mogę zagrać tam to 440zł za kupon.
Jeśli chodzi o betsson to limitują niestety. Ale do wszystkich buk podchodzi indywidualnie. Mi się świetnie współpracuje z uni. Nawet jak nie chcą mi przyjąć więcej kasy, to zazwyczaj coś dorzucam po 1.01 i przyjmują całość ;P

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Haha ten cały Gawronix to musi być troll, myśli że coś mi udowodnił tym linkiem nie pojmują, że śmieję się z jego głupoty. :-D :-D

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Grać Ivo po wysokim kursie ? Bo mam Gaela grubo zazagranego ? Ogląda ktoś ?
Oglądam i jesli Monfils będzie w miare serwował i nie odwalał kaszany, nie serwował drugim podaniem wystawek do Fh dla Karlovica to powinien zwycięstwo utrzymać...

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Mi nie chcieli wypłacić bez weryfikacji (sprawdzałem tylko) - to się spytałem na maila co muszę zrobić, żeby mnie zweryfikowali. Wystarczyły zdjęcia obu stron dowodu osobistego. ;) Znam gorszych buków, jeśli chodzi o weryfikacje. Już gorzej u nich z limitami, bo max co obecnie mogę zagrać tam to 440zł za kupon.
Jeśli chodzi o betsson to limitują niestety. Ale do wszystkich buk podchodzi indywidualnie. Mi się świetnie współpracuje z uni. Nawet jak nie chcą mi przyjąć więcej kasy, to zazwyczaj coś dorzucam po 1.01 i przyjmują całość ;P
ja czytalem cale mnostwo negatywow na temat 1xbet, a z uni sie wlasnie zlimitowalem dzisiaj ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ja znowu nie mogę dogadać się z Unibetem. Przy weryfikacji nie wystarczył skan dowodu i zrzut konta bankowego. Chcieli zdjęcie dowodu przy twarzy + skan jakiegokolwiek rachunku fizycznego.

Jakiś czas temu były też afery, że zerowali konta ludziom.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom