>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Jakbyście nie wiedzieli to jest debel i stawianie dokładnych wyników czy granie wysokimi stawkami mija się z celem tam wygrywa bardzo często przypadek... 1 słabsze ogniwo które nie ma dnia na serwisie i porażka murowana..3 set jest do 10 wygranych punktów i bardzo często o wielu tytułach ATP decydował przypadek... Co innego na szlemach gdzie gra się na przełamania...
Dwa dni temu zacząłem podawanie typów ze stawkowaniem. Bilans na deblach:
Bertens/Larsson @2,37 1j ✅
Arends/Weissborn @1,90 1j ✅
Elias/Neis 2 set @1,75 1j ✅
Bellier/Laaksonen @2,20 1j ⛔
Brylok/Cuevas 1 set @2,50 2j ✅
Huey/Mirnyi 1 set @1,90 1j ⛔
Ratiwatana/Ratiwatana @1,50 1j ⛔
Raja/Sharan @1,70 2j ✅
Cerretani/Oswald @2,00 4j ✅
Marach/Martin @2,62 1j ⛔
Draganja/Serdarusic 2 set @2,37 1j⛔
Draganja/Sardarusic @3 1j ⛔
Pavic/Venus @2,20 1j ✅
Pavic/Venus @2,05 1j ✅
Łącznie ✅ 7,67 j. Przy moich stawkach 1917,50 zł w dwa dni na deblach (nie chwalę się, udowadniam że można zarobić).

Otrzymane punkty reputacji: +9
peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Borussia gra na razie bardzo dobrze i co chwile stwarza jakieś akcje... United zagubione i chyba jeszcze nie odnajdują się w strategii Mourinho... w każdym razie powinni coś przycisnąć w drugiej połowie bo przy takim tempie meczu Borussie dopadnie zmęczenie zwłaszcza, że przylecieli dopiero wczoraj do Chin i muszą odczuć jetlag w drugiej połowie.
Over 3,5 @ 2,2
szybko ???? ✅✅✅

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ciężka końcówka, ale czarna woda ogarnęła. Propsy
W poprzednim chyba jeszcze wiekszy horror.
Czekam na mecz z udzialem mojej ulubionej ekipy Globaport, mają duzy potencjal,ale cos im sie gra nie uklada. Licze, na fajny kurs i wchodze grubo

domell 454

domell

Użytkownik
Półfinał w Gstaad, Lopez-Brown.
O ile Lopeza można było się spodziewać (chociaż jakoś nie widzę go na tej nawierzchni, jednak słaba drabinka), to Brown jest dużą niespodzianką.
Spodziewałem się raczej kogoś z trójki Bellu, Pico czy Jużny a tu jamajka dojechała ogrywając każdego z nich.

domell 454

domell

Użytkownik
Rimser/Almer @1,90 1j 365 Live
Ostatnio lepsza dyspozycja niż ukrainki. Dziś ograły dobrą parę (jak na ten poziom rozgrywek).

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Półfinał w Gstaad, Lopez-Brown. O ile Lopeza można było się spodziewać (chociaż jakoś nie widzę go na tej nawierzchni, jednak słaba drabinka), to Brown jest dużą niespodzianką. Spodziewałem się raczej kogoś z trójki Bellu, Pico czy Jużny a tu jamajka dojechała ogrywając każdego z nich.
Półfinały w Kitzbuhel też rodem z challengera ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom