marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
jednak niea miałem grać na simona że wygra seta po tych przerwach fuck... to było pewne ..
jednak niea miałem grać na simona że wygra seta po tych przerwach fuck... to było pewne ..
już ktoś Ci wczoraj pisał, że g ó wno obstawiasz i przyznałeś mu rację... a dzisiaj dalej swoje żale wylewasz :]+4.5 gema na Arrubarennę za 380 5:7 3:5 dla Sígemund serwis pizdy z hiszpanii ma 40:0 na 4:5 i co łamie się jebana suka ***** jebana. Jeszcze suka dostanie czek. ***** za co.
To jest takie wkurwiające jest tak że zakład prawie wszedł i zawsze taka kupa. Z często tak jest ile poszło się jebać przez takie coś. To jak układanie domku z kart masz dołożyć ostatnią kartę i za każdym razem się rozwala z różnego powodu i to wkurwiato ból 380 zeta w pale dostać przy takiej sytuacji jaką podaje user... ????
Ponad tydzień temu w 5h popłynąłem 5K, widziałeś żebym kogokolwiek wyzywał lub obrażał?to ból 380 zeta w pale dostać przy takiej sytuacji jaką podaje user... ????
Ja w ten sposób odreagowuję te porażki.Ponad tydzień temu w 5h popłynąłem 5K, widziałeś żebym kogokolwiek wyzywał lub obrażał?
Takie rzeczy są oznaką słabych nerwów, głupoty, słabości i różnych innych rzeczy.
Żeby nie być gołosłownym zamieszczam screen.
"Głupotą jest robić ciągle to samo i oczekiwać róźnych rezultatów"To jest takie wkurwiające jest tak że zakład prawie wszedł i zawsze taka kupa. Z często tak jest ile poszło się jebać przez takie coś. To jak układanie domku z kart masz dołożyć ostatnią kartę i za każdym razem się rozwala z różnego powodu i to wkurwia
Tzn?"Głupotą jest robić ciągle to samo i oczekiwać róźnych rezultatów"
Skoro nie idzie tak to spróbuj inaczej.
zrób sobie samowykluczenie ????