Robię ale nie samowykluczenia tylko parę godz. Na ochłodęzrób sobie samowykluczenie ????
Skoro zakład wchodzi, brakuje punktu do końcowego sukcesu to czemu nie zamknąłeś/skontrowałeś?
bo jest pazernyto czemu nie zamknąłeś/skontrowałeś?
Tak wrócisz po paru godzinach i będzie znacznie lepiejRobię ale nie samowykluczenia tylko parę godz. Na ochłodę
ciężko powiedzieć co tu będzie... mecz w Chinach... Mu przyleciał wcześniej od Dortmundu... Borussia może jeszcze odczuwać zmiane strefy czasowej... a poza tym to nie będzie Ibry, Martiala i raczej Rooney też nie zagra.Panowie co myślicie MU-Borussia obie strzela? 1.53
regulamin mówi:+4.5 gema na Arrubarennę za 380 5:7 3:5 dla Sígemund serwis pizdy z hiszpanii ma 40:0 na 4:5 i co łamie się jebana suka ***** jebana. Jeszcze suka dostanie czek. ***** za co.
poczekaj na live i zobacz jak obie ekipy grają żeby później nie było że się kogoś posłuchałeśPanowie co myślicie MU-Borussia obie strzela? 1.53
jak większość kobiecego tenisa ???? w ogóle każda dyscyplina sportu z udziałem kobiet jest ciężka do stawiania. ale to nie od dzisiaj wiemy, że tak jest ???? u kobiet nie to tak, tak to nie ????Knapp - Georges to typowy mecz na rzut monetą. Najpierw jedna nawala po autach , pozniej druga
Oczywiście że nie jestem, regularnie wpłacam sobie co miesiąc kilkanaście tysięcy żeby je przegrać :grin:regulamin mówi:
2) W temacie nie wyładowujemy swojej frustracji za przegrany kupon (nie obrażamy zawodników, drużyn - dotyczy to również pisania o klubach w następujący sposób: Legia - sregia; Resovia - pusovia itd. )
do tego nie wiem czemu dużo osób nie ma avatara a też to jest w regulaminie
@Dommel ... pisałeś chyba gdzieś że masz swój system w którym jesteś na plus... A teraz wrzuciłeś że w ciągu 5h przegrałeś 5k... Dalej na plus jesteś ? Czy ja czegoś nie rozumiem, bez spiny