No i odwaliło. Chłop miał 11 meczowych...zamykam z duzym zyskiem bo moze mu odwali
grają mocno rezerwowym składem obrony to nawet w kadrze nie mogłem poszukać.Ajax win ht 1.90
Lopez 1 set @1,8 Bet365
Melzer - Gimeno 1 @ 2.12 1xbet 2/5/10j
Nie mam czasu na pisanie analizy, dlatego wrzucam tutaj. W skrócie: wczoraj Melzer wygrał z dobrze dysponowanym Montanesem. Gimeno to podobny rywal, z tym, że moim zdaniem ma słabszy serwis. Jeżeli Austriak zagra jak wczoraj to powinien wygrać. Do tego gra u siebie.
Ajax później gra z Marseillegrają mocno rezerwowym składem obrony to nawet w kadrze nie mogłem poszukać.
Lajovic 2:0 @ 2,40
On kreci walki w polowie meczow, przegrywa pierwszego i kreczuje, jeden z największych fixerow atpCo tak kurs na Dustova poleciał w górę nagle?
Tyle to wiem, ale już po 2 gemach tak poszłoOn kreci walki w polowie meczow, przegrywa pierwszego i kreczuje, jeden z największych fixerow atp
Ktos zaladowal grubo na tamtego bo mial infoTyle to wiem, ale już po 2 gemach tak poszło
Wygrał samym serwisem turniej we Wrocławiu, tak samo jak Karlovic w 2013 w Bogocie..On kreci walki w polowie meczow, przegrywa pierwszego i kreczuje, jeden z największych fixerow atp
69 min 4-0. Super gra Alkmaar w sparingach :grin:Alkmaar - Fleetwood 2:0 w 26 min, może być over.
Ja złapałem over 3.5 gola po kursie 1.85 jeszcze przed meczem.