interista18
Użytkownik
Najbardziej optymalny jak dla mnie, ewentualnie Bereszyński zamiast Brozia.Co myslicie o skladzie Legii na mecz z Bosniakami?
Najbardziej optymalny jak dla mnie, ewentualnie Bereszyński zamiast Brozia.Co myslicie o skladzie Legii na mecz z Bosniakami?
Dobry, dzisiaj Legia powinna postrzelać.Co myslicie o skladzie Legii na mecz z Bosniakami?
To na , teraz czas na Legię i brak bts-a @2,3 365Biorę over5,5 rogów w Mołdawii @2,30 365 - W końcówce mecz powinien się otworzyć i Szeriff trochę przyciśnie
Bouchard 2-0 @2.25 bet365
to są głupi, i tak nikt u ich nie będzie grałW STSie otwarli szampany .
Vesely 2:0 @ 1,48 nie widzę innej opcji
PodbijamLegia gdzies na otwartym?
i tak kazdy normalny wyplaca przez skrilla wiec moga sobie sprawdzac konta etc. hahaha tak samo straszyli przed 2 laty i dalej zarabiamy nie placac na te swinskie darmozjady w sejmie :]http://pl.pokerbreak.net/z-ostatniej-chwili-rzad-przyjal-ustawe-hazardowa/
W STSie otwarli szampany .
za to blokada stron bukmacherów skutecznie ukróci wypłacanie czegokolwiek przez skirlla, bo nic nie wygrasz. chyba, że w stsiei tak kazdy normalny wyplaca przez skrilla wiec moga sobie sprawdzac konta etc. hahaha tak samo straszyli przed 2 laty i dalej zarabiamy nie placac na te swinskie darmozjady w sejmie :]
ona od kilku miesiecy za sponsormi sie tylko rozglada, chce wyjsc za maz bogato jam masz wypchany portfel wal, chyba najladniejsza rumunska tenisistka.WTA jednak mnie przerasta
to co odwala Cirstea przechodzi wszelkie oczekiwania, przegrywa 2:5 i idzie na 5:5 i przegrywa ze sobą,
prowadzi 5:2 i przegrywa znowu ze sobą