V 1,1K viren Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1601 Legia mam nadzieje ze dzis przegra za kare ze nie dali ustawki W ogole niech zdychaja
486 jacksparrrow Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1602 zacznijmy od tego ze ue sie do czegos przyda bo ta ustawa u nich nie przejdzie bo jest sprzeczna ze swoboda przeplywu osob towaru i kapitalu jak cirstea jest ladna to popatrz na bouchard albo giorgi to sa dopiero lamy
zacznijmy od tego ze ue sie do czegos przyda bo ta ustawa u nich nie przejdzie bo jest sprzeczna ze swoboda przeplywu osob towaru i kapitalu jak cirstea jest ladna to popatrz na bouchard albo giorgi to sa dopiero lamy
V 1,1K viren Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1603 jak w bramce gra MAlarz spokojnie moga sie spultac i mam nadzieje ze od razu odpadna, amatorke w zarzadzaniu trzeba tepic
jak w bramce gra MAlarz spokojnie moga sie spultac i mam nadzieje ze od razu odpadna, amatorke w zarzadzaniu trzeba tepic
G 2,2K gawronix Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1604 Próboję dwa bety Panowie: Liam Broady wygra mecz 2,28 Betsson Thomas Fabbiano wygra 1 seta 2,15 Betsson Powodzenia!!! Kliknij aby rozwinąć... Broady niedo****** umysłowe 5:4 i serwis by przegrać 7:5 i to jeszcze z kim dziadem Smithem... Klasyka gatunku....
Próboję dwa bety Panowie: Liam Broady wygra mecz 2,28 Betsson Thomas Fabbiano wygra 1 seta 2,15 Betsson Powodzenia!!! Kliknij aby rozwinąć... Broady niedo****** umysłowe 5:4 i serwis by przegrać 7:5 i to jeszcze z kim dziadem Smithem... Klasyka gatunku....
27,8K prezes96 Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1606 Broady niedo****** umysłowe 5:4 i serwis by przegrać 7:5 i to jeszcze z kim dziadem Smithem... Klasyka gatunku.... Kliknij aby rozwinąć... Ty się denerwujesz?! Jak to!? PRZECIEŻ TY JESTEŚ ZNAFFCĄ TENISA!!111 XD
Broady niedo****** umysłowe 5:4 i serwis by przegrać 7:5 i to jeszcze z kim dziadem Smithem... Klasyka gatunku.... Kliknij aby rozwinąć... Ty się denerwujesz?! Jak to!? PRZECIEŻ TY JESTEŚ ZNAFFCĄ TENISA!!111 XD
G 2,2K gawronix Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1609 Jakbyś widział taki mecz to też byś się zdenerwował ???? Do kasascji.
251 ice29 Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1612 jak macie w ofercie grajcie że nie strzeli karnego edit: uuu pewnie, może teraz się odmieni gra Legii, bo do tej pory fatalnie wyglądają
jak macie w ofercie grajcie że nie strzeli karnego edit: uuu pewnie, może teraz się odmieni gra Legii, bo do tej pory fatalnie wyglądają
D 0 dutra Gość Lipiec 19, 2016 #1613 jak macie w ofercie grajcie że nie strzeli karnego uuu pewnie, może teraz się odmieni gra Legii Kliknij aby rozwinąć...
jak macie w ofercie grajcie że nie strzeli karnego uuu pewnie, może teraz się odmieni gra Legii Kliknij aby rozwinąć...
761 q7dwa9 Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1614 zacznijmy od tego ze ue sie do czegos przyda bo ta ustawa u nich nie przejdzie bo jest sprzeczna ze swoboda przeplywu osob towaru i kapitalu jak cirstea jest ladna to popatrz na bouchard albo giorgi to sa dopiero lamy Kliknij aby rozwinąć... Cirstea też niczego sobie łasica... Przygarnąłbym ją, mimo że to rumunka ???? Aco do uchwały to ja już myślałem o opcji wyjechania na Ukraine bo tam tanio i tam grania w buku ????
zacznijmy od tego ze ue sie do czegos przyda bo ta ustawa u nich nie przejdzie bo jest sprzeczna ze swoboda przeplywu osob towaru i kapitalu jak cirstea jest ladna to popatrz na bouchard albo giorgi to sa dopiero lamy Kliknij aby rozwinąć... Cirstea też niczego sobie łasica... Przygarnąłbym ją, mimo że to rumunka ???? Aco do uchwały to ja już myślałem o opcji wyjechania na Ukraine bo tam tanio i tam grania w buku ????
16,2K his_airness Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1615 Nikolić co porobił karnego. ???? Musnęła poprzeczkę.
557 siekiera512 Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1616 Zobaczcie na przebieg meczu Bondarenko i Radwy ???? ???? ???? WTA na calego
735 wojak1908 Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1618 Zobaczcie na przebieg meczu Bondarenko i Radwy ???? ???? ???? WTA na calego Kliknij aby rozwinąć... Grasz na utrzymania? ????
Zobaczcie na przebieg meczu Bondarenko i Radwy ???? ???? ???? WTA na calego Kliknij aby rozwinąć... Grasz na utrzymania? ????
557 siekiera512 Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1619 Grasz na utrzymania? ???? Kliknij aby rozwinąć... nie, na Bondarenko ale juz zaluje ????
29,6K perek99 Użytkownik Lipiec 19, 2016 #1620 Grasz na utrzymania? Kliknij aby rozwinąć... nowa oferta jest w feratum bank 1500 zł bez opłat na 60 dni ????
Grasz na utrzymania? Kliknij aby rozwinąć... nowa oferta jest w feratum bank 1500 zł bez opłat na 60 dni ????