Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Dla mnie to Haase bierze ten mecz. Zagrał sobie treningowo z kolegą pierwszego seta dla poczucia kortu, a teraz go zamiecie. Odpali mu za to z tysiaka i będą kwita
Haase grał tutaj w finale i półfinale- lubi ten turek.
A De Bakker zrobi to co robi co chwilę ostatnimi czasy...
nie spotkałem się z sytuacją, gdzie bez zlimitowanego konta przyjmuje więcej niż 7-8 sekund zakład. Może nie dostałeś limitu całkowitego, tylko jeden z 'niższych szczebli' limitu ?
Ja mam 15 sec. Pewnie też kolega się bawił w łapanie czegoś z wyprzedzeniem i akceptowało kupon tuż przed zmiana wyniku. Ostatnio tego nie lubia :razz:
Nigdy tego nie skumam co trzeba mieć we łbie żeby zrobić 40-0* i przestać grać bo liczy że rywal odda za darmo, Ołówek w dodatku 2x drugi serwis, to teraz Vanni poleci znajac zycie.
Lista przewinień włoskiego tenisisty do ustawienia wyniku meczu z Polakiem się nie ogranicza. Mówi się o czterech innych składowych. Włoch miał ustawić razem z partnerem Lucą Vannim wynik deblowego spotkania w Prościejowie w czerwcu 2015 roku przeciwko Sergiejowi Betowowi i Michaiłowi Ełginowi). Zakłady opiewające na potężne sumy zawarł wtedy Accardi. A całą sprawę ujawniły wiadomości w komunikatorze WhatsApp. Vanni najzwyczajniej w świecie ich nie usunął.
6:1 w 3 secie. Ktoś chce coś dodać?
A w Rosola bym się nie pakował. Dla mnie Basilashvili ma szanse tutaj coś urwać.
Edit. Na przykład 3 piłki setowe xD
Ja mam 15 sec. Pewnie też kolega się bawił w łapanie czegoś z wyprzedzeniem i akceptowało kupon tuż przed zmiana wyniku. Ostatnio tego nie lubia :razz: