>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Dziwicie się? Dwóch zawodników z tego samego kraju... proste że ma wygrać De Bakker sprzedawczyk... wyższy kurs na niego.. proste ? proste

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dla mnie to Haase bierze ten mecz. Zagrał sobie treningowo z kolegą pierwszego seta dla poczucia kortu, a teraz go zamiecie. Odpali mu za to z tysiaka i będą kwita :cool:
Haase grał tutaj w finale i półfinale- lubi ten turek.
A De Bakker zrobi to co robi co chwilę ostatnimi czasy...

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
nie spotkałem się z sytuacją, gdzie bez zlimitowanego konta przyjmuje więcej niż 7-8 sekund zakład. Może nie dostałeś limitu całkowitego, tylko jeden z &#39;niższych szczebli&#39; limitu ?

Ja mam 15 sec. Pewnie też kolega się bawił w łapanie czegoś z wyprzedzeniem i akceptowało kupon tuż przed zmiana wyniku. Ostatnio tego nie lubia :razz:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nigdy tego nie skumam co trzeba mieć we łbie żeby zrobić 40-0* i przestać grać bo liczy że rywal odda za darmo, Ołówek w dodatku 2x drugi serwis, to teraz Vanni poleci znajac zycie.

charlson 226

charlson

Użytkownik
Lista przewinień włoskiego tenisisty do ustawienia wyniku meczu z Polakiem się nie ogranicza. Mówi się o czterech innych składowych. Włoch miał ustawić razem z partnerem Lucą Vannim wynik deblowego spotkania w Prościejowie w czerwcu 2015 roku przeciwko Sergiejowi Betowowi i Michaiłowi Ełginowi). Zakłady opiewające na potężne sumy zawarł wtedy Accardi. A całą sprawę ujawniły wiadomości w komunikatorze WhatsApp. Vanni najzwyczajniej w świecie ich nie usunął.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Jak tam Melzer wygląda? Jak weźmie drugiego seta to mecz raczej jest spokojnie w zasięgu? Mam go lekko pogranego.
Obaj przy swoich podaniach dobrze wyglądają. Melzer atakuje, zaś Montanes gra z kontry. Dobrze się to ogląda.

szpil 313

szpil

Użytkownik
Bet365
Lukas Rosol Lukas Rosol v Nikoloz Basilashvili
(Zwycięzca meczu) 19/07/2016 Brak 1.95 Odbędzie się

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom