>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
Ja mam zlimitowane konto w bet365 rozjebałem ich na 12 tysiecy w przeciagu kilku godzin... grałem w NCAA która drużyna rzuci 30 punktów w połowie OPCJE ŻADNA po czym dostałem telefon i zlimitowali mi konto ???? a wplacilem tam 500zl , zajebisty jest betsson 18 tysiecy wyplacili w przeciagu 5godzin polecam tez bah ????
a ja
znam kogos kto byl w Stanach

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Najprostsza opcja na kursy rzedu 25-30 jeśli masz budżet odpowiedni i tam grasz, liga akademicka NCAA to taka liga w której młodzi adepci koszykówki uczeni są defensywy i padają tam czasami wyniki typu 52-48 i grasz po stówce ten bet zawsze na żadna i ich opierdalasz jak chcesz proste to jest....

Otrzymane punkty reputacji: +9
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Żyd lubi wygrywać jak jest dogiem, Fritz to zagadka a analiza jednego z użytkowników forum na wyrost, że przygotowuje się na turnieje na hardzie, martwi mnie jedynie to h2h... ja bym nie zagrał na Fritza ani grosza widząc taką masówkę... Ostatnio sporo masówek jak na Rama jak na Daniela jak dzisiaj się dałem nabrać na Martim, jak na Cervantesa, buki celowo obniżają kursy abyś się tym sugerował jeśli chodzi o tenis a najczęsciej pada wynik w drugą stronę... ale po takim h2h to może i wygrać Fritz takie moje zdanie...

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Najprostsza opcja na kursy rzedu 25-30 jeśli masz budżet odpowiedni i tam grasz, liga akademicka NCAA to taka liga w której młodzi adepci koszykówki uczeni są defensywy i padają tam czasami wyniki typu 52-48 i grasz po stówce ten bet zawsze na żadna i ich opierdalasz jak chcesz proste to jest....
Oczywiście musisz się też orientować które Akademiki dużo rzucają, które tylko bronią itd najlepiej jest zacząć grać po kilku kolejkach, jest to opcja zawsze do gry na live!!!
Kursy trzeba łapać na początku połów... Gra się tam 20 minut... I co najmniej w jednej kolejce pada 3-4 takie kursy w meczach w poszczególnych Stanach, Akademikach...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
no chyba ze buki wiedza ze my wiemy ze oni zanizaja kurs zebysmy mysleli ze ustawka i zebysmy grali na Sela haha
tak czy inaczej, po dluzszym glebszym jestem dosc spokojny o moj bet.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Boże jaka ta Cornet jest słabiutka, przebijaczka aka Radwa, jeszcze 2 sezony temu umiałą skończyć większość akcji ale teraz to zupełnie inna zawodniczka...

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Boże jaka ta Cornet jest słabiutka, przebijaczka aka Radwa, jeszcze 2 sezony temu umiałą skończyć większość akcji ale teraz to zupełnie inna zawodniczka...
to zapodaj 2 3 typki znawco tenisa :grin:

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
W Waszyngtonie zagrają pewnie dopiero za jakieś 2,5godziny może delikatnie szybciej, lece na drzemkę, do pozniej Panowie ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
to zapodaj 2 3 typki znawco tenisa
jaki tam ze mnie znawca ???? znam się troche może trochę więcej niż trochę ale do idealnego znawcy mi jeszcze brakuje.., dzisiaj w dziale ATP Kitzbuhel zapodam typy, tak samo w dziale challenger...

Ale to musicie się spodziewać rano ich bo teraz drzemka, a zawsze rano jak wstaje zaczynam mieć przebłyski...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Sela 2 gemy a juz 3 double faults hehe ale cos czuje ze wygra ten mecz
PS. warto pograc sela set 2. Gra nie tak zle, zle wszedl w mecz z 3 double fauls, ale teraz popraawi troche skutecznoc przy break pointach ( 0/7 narazie) i jest szansa na seta @ 1.9
PS.2 Jednak ⛔

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Oczywiście musisz się też orientować które Akademiki dużo rzucają, które tylko bronią itd najlepiej jest zacząć grać po kilku kolejkach, jest to opcja zawsze do gry na live!!!

Kursy trzeba łapać na początku połów... Gra się tam 20 minut... I co najmniej w jednej kolejce pada 3-4 takie kursy w meczach w poszczególnych Stanach, Akademikach...
Jakos nigdy takiego typu na live nie podales a po fakcie to kazdy moze pisac

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Jakos nigdy takiego typu na live nie podales a po fakcie to kazdy moze pisac
Nie podałem bo nie siedzę na forum 24 godziny na dobę? Po fakcie, grałem te kursy w 2014 kiedy zostało zlimitowane moje konto... Takie typy kosztują kasę... Głupi jesteś jeśli myślisz ze za darmo będę podawał takie kursy... Co mi z reputacji która tylko widnieje???? Jeśli ktoś chcę współpracować, ma odpowiedni budżet zapraszam na pw.

szpon 154

szpon

Użytkownik
Mam pytanie do grajacych w b36.5. Jak dlugo Wam zatwierdza zaklad live? Bo zazwyczaj trwa to z 5 sekund, ale od godziny kazdy zaklad przyjmuje mi 15 sekund. U Was tez tak jest czy tylko u mnie takie cuda?
Zazwyczaj dzialo sie tak jak dostawalem limit, ale teraz limitu nie widze, natomiast akceptacja zakladu trwa o wiele dluzej niz normalnie.

D 0

dutra

Gość
Nie podałem bo nie siedzę na forum 24 godziny na dobę? Po fakcie, grałem te kursy w 2014 kiedy zostało zlimitowane moje konto... Takie typy kosztują kasę... Głupi jesteś jeśli myślisz ze za darmo będę podawał takie kursy... Co mi z reputacji która tylko widnieje???? Jeśli ktoś chcę współpracować, ma odpowiedni budżet zapraszam na pw.
To nie jest jarmark tylko forum, jak chcesz sprzedawać i współpracować to kup anonse :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom