bandziorno
Użytkownik
Zamykam ze sporym zyskiem ????
over 0.5 w Islandii @1.925 Bet365
Trochę przetrzymałeś, czasem też tak mam i to najbardziej wkurzaKur.... właśnie zamykałem zakład Islandii i nie złapało, w momencie strzału na 1:0 >.<
co masz na myśli? ze zamkną strony?Panowie trzeba korzystać z gry u internetowych buków, bo prawdopodobnie od nowego roku nie będzie już takiej możliwości.
Lotto sponsorem Ekstraklasy. Rząd bierze się za kolejne ustawy. Prawdopodobnie od nowego roku strony z terytorium Polski będą blokowane.co masz na myśli? ze zamkną strony?
Mistrzu zapodaj jakieś dokładniejsze info ????Panowie trzeba korzystać z gry u internetowych buków, bo prawdopodobnie od nowego roku nie będzie już takiej możliwości.
zapytaj google, jest mnóstwo artykułów.Mistrzu zapodaj jakieś dokładniejsze info ????
no to fantastyczne mozliwosci sie otwieraja dla tych co siedza za granica i beda mogli grac co chcaPanowie trzeba korzystać z gry u internetowych buków, bo prawdopodobnie od nowego roku nie będzie już takiej możliwości.
No ja obecnie mieszka w Holandii, ale nie wiem czy takie możliwości, bo np. bet365 zabronił grać mi z terytorium Holandii ????no to fantastyczne mozliwosci sie otwieraja dla tych co siedza za granica i beda mogli grac co chca
ja tam popieram Brexit, UKIP, Nigela Faragea, Kaczynskiego itp
oby tak dalej zamykac wszystko bedzie wiecej okazji dla operatywnych no i wieksza kasa dla tych co sie znajda po wlasciwej stronie
czyli "sprzedawczyki" zawsze sa faworytami bukow?Ciężko powiedzieć co sie tutaj wydarzy... Sela gra fajne kąty zawsze na hardzie, Fritz może zagrać zajebiście a może zagrać *****... Po spadającym kursie na Fritza i takiej masówce nie postawiłbym na niego złotówki... Jednak h2h jakie ma z Selą mówi mi jedno że ma na niego patent...
i juz wiadomo 17-letni Afganczyk co przybyl z fala uchodzcow, pewnie kursow by nie bylo bo wszyscy wiedza ze jak kryminalka to uchodzcy ale zawsze sa overy, handikapy, jak sie przemysli to wszystko da siehttp://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,20419670,niemcy-ranil-siekiera-21-osob-policja-zastrzelila-napastnika.html#MTstream
muslim jak nic bo zablokowali mozliwosc komentowania
Szkoda ze nie ma miejsc gdzie moznaby to obstawiac zawsze to 1,03 dobre
akurat w Holandii legalne sa aborcja, eutanazja, wszelkiego rodzaju pedalstwo, narkotyki i wszystko czego dusza zapragnie ale bukmacherka internetowa co to to nie najwieksza zbrodniaNo ja obecnie mieszka w Holandii, ale nie wiem czy takie możliwości, bo np. bet365 zabronił grać mi z terytorium Holandii ????
Ja mam zlimitowane konto w bet365 rozjebałem ich na 12 tysiecy w przeciagu kilku godzin... grałem w NCAA która drużyna rzuci 30 punktów w połowie OPCJE ŻADNA po czym dostałem telefon i zlimitowali mi konto ???? a wplacilem tam 500zl , zajebisty jest betsson 18 tysiecy wyplacili w przeciagu 5godzin polecam tez bah ????No ja obecnie mieszka w Holandii, ale nie wiem czy takie możliwości, bo np. Bet365 zabronił grać mi z terytorium Holandii