>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kuznetsov +3,5 1,80 STS

Kuznetsov gra tutaj od kwalifikacji, rywali nie miał zbyt dobrych jednak pewnie wygrane mecze, Kuznetsov to agresywny tenis mocny serwis częste wypady do siatki, szuka kończących uderzeń bardzo często, 2bh na gorszym poziomie, typ bardziej przeciwko Fratangelo który jest zwykłym rzemieślnikiem na hardzie, serwis niezbyt mocny bazuje głównie na wybieganiu i błędach rywala, obserwuje go od meczu challengerowego z Copilem i grał tam bardzo słabo, a co ostatnio się działo ze zwykłym Itfowcem Besterem woła o pomstę do nieba, zawodnik w moim odczuciu jest bez formy, męki z Glaspoolem to też duży wyznacznik jego formy, jakby miał to gładko wygrać to stałoby max 1,25-1,30 a tutaj mamy 1,40 aż i taka różnica w rankingu i takie coś mnie zastanowiło jeszcze bardziej, w moim odczuciu granie na Fratangelo po takim kursie i w takiej marnej formie mija się z celem i szukam niespodzianki w tym spotkaniu...

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Panowie trzeba korzystać z gry u internetowych buków, bo prawdopodobnie od nowego roku nie będzie już takiej możliwości.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Ciężko powiedzieć co sie tutaj wydarzy... Sela gra fajne kąty zawsze na hardzie, Fritz może zagrać zajebiście a może zagrać *****... Po spadającym kursie na Fritza i takiej masówce nie postawiłbym na niego złotówki... Jednak h2h jakie ma z Selą mówi mi jedno że ma na niego patent...

V 1,1K

viren

Użytkownik
Panowie trzeba korzystać z gry u internetowych buków, bo prawdopodobnie od nowego roku nie będzie już takiej możliwości.
no to fantastyczne mozliwosci sie otwieraja dla tych co siedza za granica i beda mogli grac co chca

ja tam popieram Brexit, UKIP, Nigela Faragea, Kaczynskiego itp

oby tak dalej zamykac wszystko bedzie wiecej okazji dla operatywnych no i wieksza kasa dla tych co sie znajda po wlasciwej stronie

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
no to fantastyczne mozliwosci sie otwieraja dla tych co siedza za granica i beda mogli grac co chca

ja tam popieram Brexit, UKIP, Nigela Faragea, Kaczynskiego itp

oby tak dalej zamykac wszystko bedzie wiecej okazji dla operatywnych no i wieksza kasa dla tych co sie znajda po wlasciwej stronie
No ja obecnie mieszka w Holandii, ale nie wiem czy takie możliwości, bo np. bet365 zabronił grać mi z terytorium Holandii ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ciężko powiedzieć co sie tutaj wydarzy... Sela gra fajne kąty zawsze na hardzie, Fritz może zagrać zajebiście a może zagrać *****... Po spadającym kursie na Fritza i takiej masówce nie postawiłbym na niego złotówki... Jednak h2h jakie ma z Selą mówi mi jedno że ma na niego patent...
czyli &quot;sprzedawczyki&quot; zawsze sa faworytami bukow?

V 1,1K

viren

Użytkownik
V 1,1K

viren

Użytkownik
No ja obecnie mieszka w Holandii, ale nie wiem czy takie możliwości, bo np. bet365 zabronił grać mi z terytorium Holandii ????
akurat w Holandii legalne sa aborcja, eutanazja, wszelkiego rodzaju pedalstwo, narkotyki i wszystko czego dusza zapragnie ale bukmacherka internetowa co to to nie najwieksza zbrodnia

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
No ja obecnie mieszka w Holandii, ale nie wiem czy takie możliwości, bo np. Bet365 zabronił grać mi z terytorium Holandii
Ja mam zlimitowane konto w bet365 rozjebałem ich na 12 tysiecy w przeciagu kilku godzin... grałem w NCAA która drużyna rzuci 30 punktów w połowie OPCJE ŻADNA po czym dostałem telefon i zlimitowali mi konto ???? a wplacilem tam 500zl , zajebisty jest betsson 18 tysiecy wyplacili w przeciagu 5godzin polecam tez bah ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom