>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
wall 365

wall

Użytkownik
Ok, dostałem dużo wiadomości prywatnych, więc nawet nie dam rady tak odpisać szybko.
Mecz podam tutaj na chacie ok 22:30.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ok, dostałem dużo wiadomości prywatnych, więc nawet nie dam rady tak odpisać szybko. Mecz podam tutaj na chacie ok 22:30.
Jak pograłeś za kurs @14, to wypadałoby podać na forum otwartym, to może ludzie się połaszą i spadnie jeszcze niżej, a Ty skontrujesz i będziesz miał surebeta. Jaka liga? ????

//
Co Serbia jedzie z Brazolami w siate; O

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Fjolnir - Breidabik, over 1ht @2.200, pierwsze 10 minut obie ekipy zaczęły mocno ofensywnie, trochę zapominając o defensywnie, w 8 pierwszych minut nabili 4 kornery, jednak idę w gole do przerwy

Otrzymane punkty reputacji: +6
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
po obejrzeniu półtora seta(widać było gołym okiem że w Brazylii nic się nie klei) spokojnie postawiłem @1,85 - to był prezent ????
no dokladnie, a jeszcze na 3 seta dawali @3.05 ???? ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Filadelfia - NY Red Bulls BTS @1.6
Over 2.5 @1.8

Pefka na noc ????

Filadelfia @2.6
Filadelfia over 1.5 @2.2
Filadelfia + BTS @4.75
Filadelfia + over 2.5 @4.0

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Fjolnir - Breidabik, over 1ht @2.200, pierwsze 10 minut obie ekipy zaczęły mocno ofensywnie, trochę zapominając o defensywnie, w 8 pierwszych minut nabili 4 kornery, jednak idę w gole do przerwy
1 już jest pewnie jeszcze 1 wpadnie ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
viren co to za dziołchy żeś wrzucił ????

witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7. ????
Ustawiony mecz który nie wchodzi ? Jak serialnie ustawka to byś zagrał gruuubo, wziął vivusa, wonga i te inne bajery i później żył jak lord... Śmieszą mnie te ustawki, jeszcze nie mów że z fejsa masz ten typ ????

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
22 min, 0:2 ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
drexler 570

drexler

Użytkownik
Te finały ligi światowej często maja dziwny przebieg i zdarzają się jakieś dziwne niewytłumaczalne zapaści faworytów...Pamiętam jak przed laty bici faworyci przegrali finał z Hiszpanią a co śmieszniejsze tego samego dnia Rosjanie wygrali finał ME w koszykówce z murowanym faworytem...Hiszpanią. Na przyszłość lepiej omijać takie finały gdzie jest zdecydowany faworyt.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
To ten typ
Gwatamela 23:00
Coban Imperial - Comunicacsiones
2/X kurs 7, spadło z 15
Ja gram również 1/X - także też polecam tak zagrać, no i oczywiście czysty X 3.30

sam nie grałem, ale jak typ się uda to wbiję mu reputę

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom