Jak pograłeś za kurs @14, to wypadałoby podać na forum otwartym, to może ludzie się połaszą i spadnie jeszcze niżej, a Ty skontrujesz i będziesz miał surebeta. Jaka liga? ????Ok, dostałem dużo wiadomości prywatnych, więc nawet nie dam rady tak odpisać szybko. Mecz podam tutaj na chacie ok 22:30.
pffff, żal patrzećTeraz już musi być tylko lepiej dlatego Brazylia wygra 3-ciego seta @2,5 Betano
Muller wygra seta @ 1,40
tb Muller @ 1,83 !
1 set Muller @ 1,75 przy 1-0 30:15
1 set Muller 6:2 @ 13,50
po obejrzeniu półtora seta(widać było gołym okiem że w Brazylii nic się nie klei) spokojnie postawiłem @1,85 - to był prezent ????Pekne prezenty buki porozdawaly na ta Serbie
no dokladnie, a jeszcze na 3 seta dawali @3.05 ???? ???? ????po obejrzeniu półtora seta(widać było gołym okiem że w Brazylii nic się nie klei) spokojnie postawiłem @1,85 - to był prezent ????
Przy serwisie ma,przy wymianach Marin go bierzeIsner do gry? Czy nie ma szans przy wymianach z Cilicem?
1 już jest pewnie jeszcze 1 wpadnie ????Fjolnir - Breidabik, over 1ht @2.200, pierwsze 10 minut obie ekipy zaczęły mocno ofensywnie, trochę zapominając o defensywnie, w 8 pierwszych minut nabili 4 kornery, jednak idę w gole do przerwy
Ustawiony mecz który nie wchodzi ? Jak serialnie ustawka to byś zagrał gruuubo, wziął vivusa, wonga i te inne bajery i później żył jak lord... Śmieszą mnie te ustawki, jeszcze nie mów że z fejsa masz ten typ ????witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7. ????
22 min, 0:2Fjolnir - Breidabik, over 1ht @2.200, pierwsze 10 minut obie ekipy zaczęły mocno ofensywnie, trochę zapominając o defensywnie, w 8 pierwszych minut nabili 4 kornery, jednak idę w gole do przerwy