>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
P 195

porugalia

Użytkownik
ciesze sie, tak samo uspokajalem w meczu z Wlochami, ale co ja tam wiem. Grajcie Brazylie
Właśnie za te twoje odzywki do użytkowników od zawsze kibicuje ci,żebyś wtapiał,nawet jak nie pogram a coś piszesz,że pograłeś to włączam i z przyjemnością oglądam jak wtapiasz

wall 365

wall

Użytkownik
witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7. ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
strzala 377

strzala

Użytkownik
witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7. ????
Ustawiony mecz który może nie wejść :cool:

Niemniej powodzenia!

wall 365

wall

Użytkownik
osoby, które napisały - spoko mam Wasze wiadomości, nie odpisuje każdemu z osobna, więc napisze tutaj, że typ podam o 22:40 ;)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7.
bez sensu. Jak już zagrałeś to daj na publik (chyba, że oczekujesz w zamian mamony - to pomyliłeś fora ;) ). Myślisz, że jeśli na forumku będzie ten typ, to nie ustawią?
Chyba, ze Siekiera zagra. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +1
wall 365

wall

Użytkownik
Ustawiony mecz który może nie wejść :cool:

Niemniej powodzenia!
szkoda kurcze, że takie gadki tu są, jasne, że może nie wejść, jednak gram mecze i wiem, ze spokojnie wchodzą, zawsze się ktoś trafi.. napisz dostaniesz mecz, zagrasz za 10zł i tyle ????

wall 365

wall

Użytkownik
bez sensu. Jak już zagrałeś to daj na publik (chyba, że oczekujesz w zamian mamony - to pomyliłeś fora ;) ). Myślisz, że jeśli na forumku będzie ten typ, to nie ustawią?
Chyba, ze Siekiera zagra. :cool:
nie chce mamony - spokojnie.
uwierz mi, że kurs był 15, pozniej 10, pozniej 8 i jest teraz 7.. także nie podaje go tutaj, a na forum jest wiele ludzi nawet nie zarejetrowanych.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
uwierz mi, że kurs był 15, pozniej 10, pozniej 8 i jest teraz 7.. także nie podaje go tutaj, a na forum jest wiele ludzi nawet nie zarejetrowanych.
Ale co z tego, że spada? Jesteś jedyny, który zna ten mecz? Ludzie będą to grać nawet z racji, że mocno spada - na oddsportal znajdą.
Jak pograłeś swoje, to nie rozumiem dlaczego będziesz go trzymał w ukryciu i podawał na priv.
Gdyby była ustawka, to Viren już dawno by o nim pisał. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom