Właśnie za te twoje odzywki do użytkowników od zawsze kibicuje ci,żebyś wtapiał,nawet jak nie pogram a coś piszesz,że pograłeś to włączam i z przyjemnością oglądam jak wtapiaszciesze sie, tak samo uspokajalem w meczu z Wlochami, ale co ja tam wiem. Grajcie Brazylie
ale już jest remis ????Corinthians w plecy, sędzia karnego wypatrzył ????
:/
juz 2 pary rozwalil ????profesor rozwali sluchawki:
over 0 5 @ 4 33
under 0.5 @ 1.22
Ustawiony mecz który może nie wejśćwitajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7. ????
wiem, ale od teraz....juz 2 pary rozwalil ????
osoby, które napisały - spoko mam Wasze wiadomości, nie odpisuje każdemu z osobna, więc napisze tutaj, że typ podam o 22:40witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7. ????
bez sensu. Jak już zagrałeś to daj na publik (chyba, że oczekujesz w zamian mamony - to pomyliłeś fora ). Myślisz, że jeśli na forumku będzie ten typ, to nie ustawią?witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7.
szkoda kurcze, że takie gadki tu są, jasne, że może nie wejść, jednak gram mecze i wiem, ze spokojnie wchodzą, zawsze się ktoś trafi.. napisz dostaniesz mecz, zagrasz za 10zł i tyle ????Ustawiony mecz który może nie wejść
Niemniej powodzenia!
nie chce mamony - spokojnie.bez sensu. Jak już zagrałeś to daj na publik (chyba, że oczekujesz w zamian mamony - to pomyliłeś fora ). Myślisz, że jeśli na forumku będzie ten typ, to nie ustawią?
Chyba, ze Siekiera zagra.
Ale co z tego, że spada? Jesteś jedyny, który zna ten mecz? Ludzie będą to grać nawet z racji, że mocno spada - na oddsportal znajdą.uwierz mi, że kurs był 15, pozniej 10, pozniej 8 i jest teraz 7.. także nie podaje go tutaj, a na forum jest wiele ludzi nawet nie zarejetrowanych.
????Chyba, ze Siekiera zagra.