Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Właśnie za te twoje odzywki do użytkowników od zawsze kibicuje ci,żebyś wtapiał,nawet jak nie pogram a coś piszesz,że pograłeś to włączam i z przyjemnością oglądam jak wtapiasz
witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7. ????
witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7. ????
witajcie, mam na dziś ustawiony mecz, skuteczność 4/5 - od razu piszę, żeby nie było głupich rozmów - tak mam zarabiam na tym, ale może dzisiaj nie wejść.. życie.. kto chce pisać na pw podam mecz zeby się public nie zrobił, choć i tak już jest coś na rzeczy bo kurs spadł z 15 na 7.
bez sensu. Jak już zagrałeś to daj na publik (chyba, że oczekujesz w zamian mamony - to pomyliłeś fora ). Myślisz, że jeśli na forumku będzie ten typ, to nie ustawią?
Chyba, ze Siekiera zagra.
szkoda kurcze, że takie gadki tu są, jasne, że może nie wejść, jednak gram mecze i wiem, ze spokojnie wchodzą, zawsze się ktoś trafi.. napisz dostaniesz mecz, zagrasz za 10zł i tyle ????
bez sensu. Jak już zagrałeś to daj na publik (chyba, że oczekujesz w zamian mamony - to pomyliłeś fora ). Myślisz, że jeśli na forumku będzie ten typ, to nie ustawią?
Chyba, ze Siekiera zagra.
nie chce mamony - spokojnie.
uwierz mi, że kurs był 15, pozniej 10, pozniej 8 i jest teraz 7.. także nie podaje go tutaj, a na forum jest wiele ludzi nawet nie zarejetrowanych.
Ale co z tego, że spada? Jesteś jedyny, który zna ten mecz? Ludzie będą to grać nawet z racji, że mocno spada - na oddsportal znajdą.
Jak pograłeś swoje, to nie rozumiem dlaczego będziesz go trzymał w ukryciu i podawał na priv.
Gdyby była ustawka, to Viren już dawno by o nim pisał. ????