>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Zagłębie Lubin - Korona Kielce
Poniżej 2.5 gola @2.50
Super szybki gol który ustawi spotkanie. Zagłębie będzie chciało wygrać jak najmniejszym nakładem sił mając w głowach mecz w LE. Korona to nieporozumienie wątpię żeby wcisnęli coś dobrze spisującej się defensywie Zagłębia.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Hannover 96 cisnie mocno Holendrow. Moga wcisnac jeszcze jednego gola do przerwy bo 20 minut to sporo czasu a wygladaja jakby im zalezalo.

Hannover 96 over 2,5 gola do HT @ 3 unibet
⛔ ajj co zmascili w koncowce 2x sam na sam z bramkarzem :;/:

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Austria gol kurde za dlugo czekałem, teraz oby nie bylo wiecej do przerwy do sie cos jeszcze złapie
e: thecakeisaspy jedna powtórke widziałem i wydawało mi sie ze nie było. Ale to sędzie decyduje nie ja ????

V 1,1K

viren

Użytkownik
ogladam NBC Sport tam weiecej reklam niz tvn czy polsat co 3 minuty przekazu okno
A podobno NBC to telewizja publiczna w USA
rzecz tyczy sie tour de france
A co dotour de pologne.
Skoro to taki fajny wyscig to dlaczego nie dorobil sie gwiazd, ktore przyjezdzaja tam co roku wygrac tylko co roku wygrywa ktos inny przypadkowy?
Zadajcie to pytanie Langowi ????

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Zagłębie Lubin - Korona Kielce
Poniżej 2.5 gola @2.50
Super szybki gol który ustawi spotkanie. Zagłębie będzie chciało wygrać jak najmniejszym nakładem sił mając w głowach mecz w LE. Korona to nieporozumienie wątpię żeby wcisnęli coś dobrze spisującej się defensywie Zagłębia.
⛔ Żenada jak dzieci we mgle w tej obronie...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom