>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
No to zobacz
dwa pierwsze typy jakie widze na ten mecz
Zagłebie - Korona
typ: x2 @ 2.15 bet
Mecz ligowy ligowym, ale zaglebie to nie jest potega typu legi. Mieli ciezki wyjazd do Belgradu gdzie udało im sie wybronic wynik 0:0 i czeka ich meczz u siebie. Raz zmeczenie, dwa rewanz juz w czwartek. To raczej ciezko dzis z wygraną Zagłebia. warto powalczyc z partizanem w pucharach, bo w nastepnej rundzie rywal bedzie znacznie łatwiejszy a tym samym mozna powalczyc w LE ba anwet awans do fazy grupowej. Czyli jednak dzisiejszy mecz ligowy schodzi na dalszy plan
Zagłębie - Korona x2 @ 2.06
Zmieniłem zdanie, jeśli chodzi o ten mecz. Tuż po ogłoszeniu rozkładu jazdy na I kolejkę tylko w tym meczu gotów byłem typować czystą 1. Okoliczności się zmieniły. Inne mecze pokazały, że niespodzianki się zdarzają od początku rozgrywek, a poza tym Zagłębie osiągnęło korzystny wynik w Belgradzie, co pozwala mieć nadzieję na awans do kolejnej rundy LE. To z kolei spowoduje odpuszczenie meczu z Koroną. Poza tym ktoś wcześniej przytaczał statystyki, które pokazywały, iż Zagłębie nie wygrało pierwszego meczu w sezonie od 5-6 lat. Kolejnym + po stronie Korony może być statystyka meczów obu drużyn w Lubinie (5-4-1 dla Zagłębia) - w 50% tych meczów sprawdziłby się mój typ. Myślę, że po takim kursie warto zaryzykować.
Zagłębie Lubin - Korona Kielce
Poniżej 2.5 @ 1.70
BTS - NIE @ 1.70
Zagłębie na pewno bardzo zmęczone bo ciężkim spotkaniu w Belgradzie. Czeka ich jeszcze rewanż w Lubinie gdzie przy rezultacie 0:0 w pierwszym meczu , mają szansę odpalić znaną markę w europie jaką jest Partizan.
Korona dość mocno przebudowana, stracili swojego najlepszego strzelca - Cabrere.
Ogólnie w tym spotkaniu spodziewam się dużo walki z jednej i z drugiej strony. Na pewno nie zobaczymy tutaj dużo ofensywnych akcji z obu stron.
W ostatnich 5 spotkaniach pomiędzy tymi drużynami nie było więcej niż 2 bramki.
2#
Zaglebie Lubin vs Korona Kielce
typ: X2
kurs: 2.15
stawka: 1/10
Bet365
Wiele głosów słychać że Korona to kadrowo jedna z najsłabszych drużyn w ekstraklasie i główny kandydat do spadku w tym roku. Praktycznie to co sezon słychać takie głosy, ale &quot; Scyzoryki &quot; wychodzą obroną ręką. Głównym ich atutem jest moim zdaniem charakter i chęć walki. Więdzą oni doskonale że piłkarsko za dużo argumentów nie mają natomiast wolą walki można wiele nadrobić na naszym rodzimym podwórku. I w tym upatruje szanse dzisiaj dla Koroniarzy. Zagłębie w czwartek rozegrało mecz w Belgradzie wywiezili nie najgorszy bezbramkowy remis i w rewanżu nie stoją na straconej pozycji. W przypadku awansu do kolejnej rundy nie pojadą gdzieś do Kazachstanu tylko na Skandynawie co może zmotywować piłkarzy (ale to dopiero w czwartek). Trener jak i piłkarze zapowiadają że są gotowi do grania co trzy dni i dzisiejszy mecz jest dla nich równie ważny co ten czwartkowy. Ja myślę że w podswiadomości piłkarzy a przede wszystkim trenera jest wizja zrobienia fajnej przygody i dzisiaj napewno dojdzie do pewncyh zmian w składzie. Dlatego też uważam że Korona nie stoi na przegranej pozycji a dla przykładu ostatnie dwa spotkania w Lubinie to były odpowiednio zwycięstwo Korony i remis.

agłębie - Korona
Mecz będzie wyglądał podobnie do wczorajszego Ruchu z Łęczną - czyli chaos w pierwszej połowie, który będzie trwał także w drugiej (w przeciwieństwie do wczorajszego spotkania). Zagłębie jest zmęczone i pomimo przewagi ofensywnej nie będzie się chciało zanadto wychylać. Korona za to dopiero będzie się zgrywać jako odmieniony zespół pod wodzą nowego trenera. Na to spotkanie widzę trzy dobre typy:
Wyżej wymienione przez Pyrus122 czyli BTS nie 1.7 i u2.5 1.66, dodatkowo remis w pierwszej połowie 2.10
Kursy z Bet365
aa jednak ????
co sie viren spuszczasz powiedz mi ze ci raz typ wszedł co ?
e: A zreszta nie widze nigdzie zebyś pisałl przed meczem ze Zagłebiem win więc milcz proszę

raveman 736

raveman

Użytkownik
viren nie siedze tu od rana bo dopiero wstałem po pracy ale widze ze jednak grali korone. ja pamietam zaglebie z tamtego sezonu, wiele sie u nich nie zmienilo i to jest duza jakosc jak na nasza lige. wiem ze po wyniku 4-0 do przerwy latwo mowic dlatego nic wiecej nie mowie (nie pisze) :razz:

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
co płaczecie, przecież tu każdy zarobiony po uszy ????
a jak zakład nie wchodzi to się zamyka z zyskiem ????

everto 24,7K

everto

Użytkownik
viren nie siedze tu od rana bo dopiero wstałem po pracy ale widze ze jednak grali korone. ja pamietam zaglebie z tamtego sezonu, wiele sie u nich nie zmienilo i to jest duza jakosc jak na nasza lige. wiem ze po wyniku 4-0 do przerwy latwo mowic dlatego nic wiecej nie mowie (nie pisze) :razz:
jejku 1 raz gracie dopiero 1/2 meczu powtarzam połowa piłka w grze korona po win:cool:

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Taki mecz. ME U19 - Włochy -Portugalia. Obie drużyny urządza remis 2-2 lub wyższy by awansować dalej, pod warunkiem że w drugim meczu Austria nie pokona Niemców (Austria nie jest faworytem). Ja jednak zagram over 2,5 (@2,15) bo nawet jeśli Włochy lub Portugalia nie zagrają na remis a o pełne zwycięstwo, to na pewno zechcą zagrać otwarty mecz, żeby z tyłu głowy na wszelki wypadek mieć ten wyższy remis.

V 1,1K

viren

Użytkownik
No ja np raz zagralem przeciwko QPR w zeszlym roku sparing
I wygrali 15-0
Pewnie jakas ustawka to nie jest normalne eby tyle wygrac a buki to nie idioci
http://www.westlondonsport.com/qpr/tyler-blackwood-scores-five-wls-football7675
Byloby pieknie gdyby Majka z ruskim przyjechali do mety wtedy puszcza ruskowi etap a zgarnia pounkty po drodze
Dolaczyli Alaphilipe i Pantano, tego pierwszego powinni jeszcze raz urwac na podjezdzie ale jest w takiej formie ze nie zdziwie sie jak wygra
Wkazdym razie Majka napewno tego nie wygra

P 1,8K

patced

Użytkownik
Bawcie sue
Holler/schroder 2.62 bet365 flugeny ok para mocna ale te ich ciagle kontuzje. Nie przekonuja mnie kursy winny byc rowne

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Taka taśma ode mnie na niedzielę :
Dutra Silva R. WIN
Bellucci T. WIN
Maqdas A. WIN
Cracovia - Piast BTS
Brondby over 0,5 gola
Karlovic I. WIN
AIK Sztokholm - Malmo BTS
Orebo over 0,5 gola
Ilves - HJK Helsinki BTS

@ AKO 22,40 Stys

kombajn 283,5K

kombajn

Użytkownik
Ławka Wigan młodzieżowa
Latics: Nicholls, A.Taylor, Gilbey, Morsy, Odelusi, Flores, Chow, Colclough, Pearce (Capt), Wildschut, Hendry
Subs: Jaaskelainen, Davies, Cosgrove, Whitehead, Gregory, Burke, Barrigan, Lang, O&#39;Brien
&quot;Development Squad youngsters Cosgrove, Barrigan, Burke and Gregory among subs, along with U18 players Stubbs and Lang.&quot;
W II poł. może być więcej bramek...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom