>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
W TdF to chyba rzadkość
A w TdP to robią chyba kibiców bardziej
jak bym byl kolarzem i w ucieczce to majac przewage rundy bym w jechal w peleton i w ten sposob przejechal ostatnia runde. Oczywiscie przed meta puscil peleton i skonczyl sam.

I mam gdzies organizatorow

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Jeśli chodzi o mecz Evergrade, to gdyby szukać teorii spiskowych (gra najsłabsza drużyna z najlepszą w tabeli), to mi jak nic wychodzi remis, od 3 sezonów widać jakąś tam regularność i dlatego obstawiam X ????
Guangzhou Evergrande Changchun Yatai 3:0 12.03.2016

Changchun Yatai Guangzhou Evergrande 0:2 11.07.2015
Guangzhou Evergrande Changchun Yatai 1:1 22.03.2015

Changchun Yatai Guangzhou Evergrande 2:1 03.08.2014
Guangzhou Evergrande Changchun Yatai 1:3 23.03.2014

Changchun Yatai Guangzhou Evergrande 1:2 16.08.2013
Guangzhou Evergrande Changchun Yatai 6:1 20.04.2013
trop bardzo dobry ale wynik raczej 1:2 ;)

V 1,1K

viren

Użytkownik
niezły cyrk :grin:
wszedzie tylko ustawki/walki przekrety? a nie ma mozzliwosci ze goscie to megapotega dostali gola z dupy i caly mecz cisneli i dopiero teraz sie udalo? I gol wyrownujacy podlamal gospodarzy?

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
wszedzie tylko ustawki/walki przekrety? a nie ma mozzliwosci ze goscie to megapotega dostali gola z dupy i caly mecz cisneli i dopiero teraz sie udalo? I gol wyrownujacy podlamal gospodarzy?
bardziej chodzi o smieszna sytuacje, ze dzis 6 meczow chinskich i prawie 3 łamaki (w jednym wyrównali z powrotem na 2-2 w 90min).
i te 2 łamaki to po dwa gole strzelone w ciagu 2-3 minut ????

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Zaglebie drugim garniturem wyszlo czy mi sie wydaje? Chyba warto cos w strone gosci pograc...
wyszli myślę, że całkiem spoko składem, normalnie bym tutaj grał w stronę przeciwników patrząć na LE ale kurde... dla mnie Korona w tym momencie to jest masakra jakas... kim oni mają straszyć?

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Hannover 96 cisnie mocno Holendrow. Moga wcisnac jeszcze jednego gola do przerwy bo 20 minut to sporo czasu a wygladaja jakby im zalezalo.
Hannover 96 over 2,5 gola do HT @ 3 unibet
wyszli myślę, że całkiem spoko składem, normalnie bym tutaj grał w stronę przeciwników patrząć na LE ale kurde... dla mnie Korona w tym momencie to jest masakra jakas... kim oni mają straszyć?
To poczekam i zobacze co graja w pierwszej polowie i moze cos pogram na druga polowe.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Hannover 96 cisnie mocno Holendrow. Moga wcisnac jeszcze jednego gola do przerwy bo 20 minut to sporo czasu a wygladaja jakby im zalezalo.
Hannover 96 over 2,5 gola do HT @ 3 unibet

To poczekam i zobacze co graja w pierwszej polowie i moze cos pogram na druga polowe.
Tylko widzisz ten problem może być co wczoraj z Legią, do przerwy cisneli mocno, a potem co sie wydarzyło to widzieliśmy..
e: no wlasnie gol dla Zagłębia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom