jak bym byl kolarzem i w ucieczce to majac przewage rundy bym w jechal w peleton i w ten sposob przejechal ostatnia runde. Oczywiscie przed meta puscil peleton i skonczyl sam.W TdF to chyba rzadkość
A w TdP to robią chyba kibiców bardziej
niezły cyrk :grin:hahahaahahah 2-1 ????
trop bardzo dobry ale wynik raczej 1:2Jeśli chodzi o mecz Evergrade, to gdyby szukać teorii spiskowych (gra najsłabsza drużyna z najlepszą w tabeli), to mi jak nic wychodzi remis, od 3 sezonów widać jakąś tam regularność i dlatego obstawiam X ????
Guangzhou Evergrande Changchun Yatai 3:0 12.03.2016
Changchun Yatai Guangzhou Evergrande 0:2 11.07.2015
Guangzhou Evergrande Changchun Yatai 1:1 22.03.2015
Changchun Yatai Guangzhou Evergrande 2:1 03.08.2014
Guangzhou Evergrande Changchun Yatai 1:3 23.03.2014
Changchun Yatai Guangzhou Evergrande 1:2 16.08.2013
Guangzhou Evergrande Changchun Yatai 6:1 20.04.2013
wszedzie tylko ustawki/walki przekrety? a nie ma mozzliwosci ze goscie to megapotega dostali gola z dupy i caly mecz cisneli i dopiero teraz sie udalo? I gol wyrownujacy podlamal gospodarzy?niezły cyrk :grin:
bardziej chodzi o smieszna sytuacje, ze dzis 6 meczow chinskich i prawie 3 łamaki (w jednym wyrównali z powrotem na 2-2 w 90min).wszedzie tylko ustawki/walki przekrety? a nie ma mozzliwosci ze goscie to megapotega dostali gola z dupy i caly mecz cisneli i dopiero teraz sie udalo? I gol wyrownujacy podlamal gospodarzy?
coś tak jakby młodziej al mnie BTS powinien siąść ????Zaglebie drugim garniturem wyszlo czy mi sie wydaje? Chyba warto cos w strone gosci pograc...
wyszli myślę, że całkiem spoko składem, normalnie bym tutaj grał w stronę przeciwników patrząć na LE ale kurde... dla mnie Korona w tym momencie to jest masakra jakas... kim oni mają straszyć?Zaglebie drugim garniturem wyszlo czy mi sie wydaje? Chyba warto cos w strone gosci pograc...
To poczekam i zobacze co graja w pierwszej polowie i moze cos pogram na druga polowe.wyszli myślę, że całkiem spoko składem, normalnie bym tutaj grał w stronę przeciwników patrząć na LE ale kurde... dla mnie Korona w tym momencie to jest masakra jakas... kim oni mają straszyć?
Tylko widzisz ten problem może być co wczoraj z Legią, do przerwy cisneli mocno, a potem co sie wydarzyło to widzieliśmy..Hannover 96 cisnie mocno Holendrow. Moga wcisnac jeszcze jednego gola do przerwy bo 20 minut to sporo czasu a wygladaja jakby im zalezalo.
Hannover 96 over 2,5 gola do HT @ 3 unibet
To poczekam i zobacze co graja w pierwszej polowie i moze cos pogram na druga polowe.
http://live9.net/live36.htmlmacie dobry stream do Zagłębia ?
Verdasco WIN@ 2,40 stys