thecakeisaspy
Użytkownik
na to wygląda, bo grają taką kaszanę że oczy bolą, czyżby łamak?Chińczyki znów mają poustawiane mecze?
na to wygląda, bo grają taką kaszanę że oczy bolą, czyżby łamak?Chińczyki znów mają poustawiane mecze?
Foginni 2 set 1,8 bet365
I nawet overa nie pokryje.Fognini już nie odwróci i polegnie
Oby bo mam over 2,5 i na Evergrandena to wygląda, bo grają taką kaszanę że oczy bolą, czyżby łamak?
ja mialem evergrande HT i over 1.5 i juz jedno wtopilem a zastanawiam sie teraz nad rage betem na nich @ 3.40Oby bo mam over 2,5 i na Evergrande
Fognini @5.50 1j ????Wydaje mi sie ze Fognini przegral juz ten mecz w glowie no ale grajta co chceta ????
Patrzyłem do gola to średnio grali a dla tamtych bramka taka z wolnego i potem zaczeli cisnąć rywale.. ja mam nadzieje że jednak wyciągną ten mecz bo pograłem pre po 1,40 myślałem że Martinez będzie grał w tu dupa :/ja mialem evergrande HT i over 1.5 i juz jedno wtopilem a zastanawiam sie teraz nad rage betem na nich @ 3.40
tak tak, grajcie dalej tego pajaca a pozniej piszczie ze nadaje sie do psychiatryka ???? ???? ????Fognini @5.50 1j ????
nawet bez martineza powinni to ogarnac z palcem...Patrzyłem do gola to średnio grali a dla tamtych bramka taka z wolnego i potem zaczeli cisnąć rywale.. ja mam nadzieje że jednak wyciągną ten mecz bo pograłem pre po 1,40 myślałem że Martinez będzie grał w tu dupa :/
Przecież ja nie gram na niego, tylko przeciwko Tobie :grin: Fognini break w 1 gemie, jazda jazda :grin:tak tak, grajcie dalej tego pajaca a pozniej piszczie ze nadaje sie do psychiatryka ???? ???? ????
Oby im w szatni trener nagadał , a często wtej lidze są łamaki?nawet bez martineza powinni to ogarnac z palcem...
nie wierze..tu tez może być 2 Zhejiang Yiteng - Guizhou Hengfeng Zhicheng F.C.
Póki co remis
Jak nie jak tak :grin:nie wierze..