>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
nigdy więcej wta. nigdy. to co bertens robi to jest cyrk. 40:0 traci serwis, 0:30 tamta wychodzi samymi bledami holenderki. zenada
Jakbyś oglądał ten turniej od początku to byś wiedział, że na Kiki to trzeba wysokie kursy łapać, bo lubi komplikować sobie sytuację.
Bertens @1.95

R 50

radeknic

Użytkownik
Ale ma rację, ten mecz to cyrk. To jest zwykłe przebijanie z strony Golubic, nic więcej praktycznie... Bertens tylko mnoży swoje błędy

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
breaki u kobiet nic nie znaczą, to jest tylko przebijanie do czasu az ktoras spieprzy.
ok, tylko twierdzę, że nie ma sensu jej grać pre, a raczej łapać na live, mam nadzieję że wygra, bo nie lubię takich przebijaczek jak Golubic

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
ok, tylko twierdzę, że nie ma sensu jej grać pre, a raczej łapać na live, mam nadzieję że wygra, bo nie lubię takich przebijaczek jak Golubic
Nie przesadzaj. Golubić fajną ma technikę. Widziałem w tym roku w Katowicach na żywo to fajnie się jej tenis ogląda. Gra inaczej, nie jak 80% kobiet &quot;bum bum&quot;.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Jakby tak zamknac Fogniniego w Tworkach na pare tygodni, z dobrym psychiatra.. to material na mocny top. ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom