>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak ktos nie spi jeszcze, to proponuje sie przyjrzec spotkaniuw WNBA Phoenix-San Antonio.
Bardzo prawdopodobne , ze Phoenix dzis bez az 5 zawodniczek w tym 3 z pierwszej piatki. San Antoni, to slaba druzyna, ale przy takich absencjach po stronie Phoenix, wcale to nie musi byc latwy mecz. Trzy zawodniczki na 100% nie zagraja, status najlepszej w druzynie Taurasi , i Durpree jest jako prawdobodobnie nie zagraja, wiec rotacja bardzo mala, praktycznie rezerwami.
Kurs na San Antonio 3.90. Szanse oceniam 50-50, kurs za duzy.
To bardzo znaczace oslabienia,zwlasza dwie ostatnie, o ile sie to potwierdzi:
07/16/16 F Penny Taylor Hip expected to miss 1-2 weeks
07/16/16 F Sonja Petrovic None expected to miss 1-2 weeks
07/14/16 F Candice Dupree Back &quot;?&quot; Saturday vs. SA Stars
07/14/16 G Diana Taurasi Suspension is downgraded to expected to miss Saturday vs. SA Stars

sebav2 374

sebav2

Użytkownik
Jak ktos nie spi jeszcze, to proponuje sie przyjrzec spotkaniuw WNBA Phoenix-San Antonio.
Bardzo prawdopodobne , ze Phoenix dzis bez az 5 zawodniczek w tym 3 z pierwszej piatki. San Antoni, to slaba druzyna, ale przy takich absencjach po stronie Phoenix, wcale to nie musi byc latwy mecz. Trzy zawodniczki na 100% nie zagraja, status najlepszej w druzynie Taurasi , i Durpree jest jako prawdobodobnie nie zagraja, wiec rotacja bardzo mala, praktycznie rezerwami.
Kurs na San Antonio 3.90. Szanse oceniam 50-50, kurs za duzy.

To bardzo znaczace oslabienia,zwlasza dwie ostatnie, o ile sie to potwierdzi:
07/16/16 F Penny Taylor Hip expected to miss 1-2 weeks
07/16/16 F Sonja Petrovic None expected to miss 1-2 weeks
07/14/16 F Candice Dupree Back &quot;?&quot; Saturday vs. SA Stars
07/14/16 G Diana Taurasi Suspension is downgraded to expected to miss Saturday vs. SA Stars
Skoro takie absencje w tym meczu to sobie pobiore +7,5

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Skoro takie absencje w tym meczu to sobie pobiore +7,5
Ja jednak proponuje, poczekac na live i zobaczyc czy Tourasi i Dupree faktycznie nie zaga. Nie wiem, czy San Atonio to wygra, bo to jedna z najgorszych druzyn w WNBA, ale ....

sebav2 374

sebav2

Użytkownik
Ja jednak proponuje, poczekac na live i zobaczyc czy Tourasi i Dupree faktycznie nie zaga. Nie wiem, czy San Atonio to wygra, bo to jedna z najgorszych druzyn w WNBA, ale ....
Ok to jak będą braki to napisz coś bo ja się na tym zupełnie nie znam

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dupree, jednak gra. Tourasi, Petrovic i Penny out.
Mysle, ze handicap jak najbardziej do gry.San Antonio czasami jak sie zatnie to cegli niemilosiernie, ale Phoenix bardzo slabo broni, wiec moze byc ok.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sebav2 374

sebav2

Użytkownik
Ti Chen jakie baty dostaje

Dobra chyba się ogarnia

1.9 na set 2 i 1.7 na mecz biorę bet365

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom