jak masz jakieś pytania to pisz na pw. to Ci odpowiem w miare możliwości.skąd Ty sie wytrzasnąłeś?
Pozdro
jak masz jakieś pytania to pisz na pw. to Ci odpowiem w miare możliwości.skąd Ty sie wytrzasnąłeś?
Anglia U19 strzeli 3. gola
@2.40 Bet365
Przewiduje w 75% swoje typy, rozumiem że też byś tak chciał... gram w różnych kombinacjach, nie zawsze wszystkie mecze!!!... Nie wiem co ma ten post oznaczać? Zabronione jest takie granie? Chyba nie!!!Nie dochodzcie sie z Gawronixem bo nigdy nie bedziecie mieli racji. Przecież to on gra wszystkie spotkania tenisowe i dobiera je w takie ako , że jest na wielkim plusie. Poza tym ma 75% skuteczności w tych typowaniach. Korzystajcie bez zastanowienia jak coś tylko powie
ma oznaczać że masz zawyżone mniemanie o sobie i jakbyś mógł to byś sam siebie pocałował w nagrode...Przewiduje w 75% swoje typy, rozumiesz że też byś tak chciał... gram w różnych kombinacjach, nie zawsze wszystkie mecze!!!... Nie wiem co ma ten post oznaczać?
fu*k !!
Nie podobają Ci się moje posty i analizy, przemyślenia... proste zasada... Nie korzystaj z nich nie zależy mi tutaj na żadnej reputacji generuje każdego dnia zyski i to jest dla mnie najważniejsze, nie muszę nigdzie pracować, zarabiam bardzo dobrze na swoim wyczuciu i wiedzy i jestem z tego zadowolony, a to że ktoś czasem podziękuje ktoś za dany typ sprawia mi od czasu do czasu radość i chęci podawania typów, bo takie słowa któe dostaje na pw jak np przed chwilą od użytkownika Amator7 motywują do dalszego działania.. Co do sposobu mojego grania tenisa.. Jeśli ktoś ma pytanie niech podaje je na pw... a nie robi śmietnik w tym dziale...ma oznaczać że masz zawyżone mniemanie o sobie i jakbyś mógł to byś sam siebie pocałował w nagrode...
hehe bramka, mam nadzieje ze nikt nie zdąrzył pograć :grin:Shijiazhuang - Shanghai 13min 0-0
Shijiazhuang nie straci gola @2,62
śmietnik to robisz Ty pisząc o jednym meczu 10 postów...Nie podobają Ci się moje posty i analizy, przemyślenia... proste zasada... Nie korzystaj z nich nie zależy mi tutaj na żadnej reputacji generuje każdego dnia zyski i to jest dla mnie najważniejsze, nie muszę nigdzie pracować, zarabiam bardzo dobrze na swoim wyczuciu i wiedzy i jestem z tego zadowolony, a to że ktoś czasem podziękuje ktoś za dany typ sprawia mi od czasu do czasu radość i chęci podawania typów, bo takie słowa któe dostaje na pw jak np przed chwilą od użytkownika Amator7 motywują do dalszego działania.. Co do sposobu mojego grania tenisa.. Jeśli ktoś ma pytanie niech podaje je na pw... a nie robi śmietnik w tym dziale...
Pozdrawiam
Nie che mi sie Ciebie uświadamiać.. Od ilu lat typujesz? Bo ja od kilku z przerwami na tym forum, a Typowałem też na innych forach, miałem swóją stronę na Fb z typami która miała kilkaset polubień..Myślisz że to jest takie proste i dadzą wygrać bukmacherzy ustawiając kursy dwóm faworytom tego samego dnia w niszowym turnieju ATP o tej samej godzinie w ćwirćfinale turnieju... Oni wiedzą kto wygra dany mecz tam nie pracują specjaliści Twojego pokroju tylko tęgie głowy, super analitycy Gratuluje wyczucia i myślenia skoro twierdzisz że to jest rzut monetą... poobserwuj reszte turnieji do końca sezonu i śledz te mecze które są o tej samej godzinie i zobaczysz rezultaty moich obserwacji... Nie chce mi się już uświadamiać uzytkownikow twojego pokroju...Sam zaczynasz robić śmietnik pisząc, że ktoś z grających "faworytów" o tej samej godzinie nie wygra. Faktycznie wyczucie jak w rzucie monetą.