marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
niestety ????Zebalos 1 set @1,65
niestety ????Zebalos 1 set @1,65
Niezły pomysł z tym Struffem, ja to się go zawsze boję,Lorenzi powinien przebijać i przebijać kwestia tego czy będą to wystawki jak w tie breaku bo jeśli tak to Struff to wygra, Struff to bardzo nierówny gracz i jeśli zacznie się podpalać to może to przegrać, bo nie jest regularnym graczem jak Lorenzi ale po obejrzeniu tie breaka to myślę że raczej Niemiec to wygra jednak w dużej mierze musi to zależeć na jego pełnym skoncetrowaniu na meczu i nie może sobie pozwolić na proste błędyStruff @1.9 promo
chyba masz uklady w administracji ze jeszcze bana nie dostales dzieciakuCo ten włoski pisior Lorenzi odpierdala
Bo to co robią te gejuchy to parodia. ***** mieć dwie meczowe i i przegrać seta. Amatorkachyba masz uklady w administracji ze jeszcze bana nie dostales dzieciaku
grac gowno i plakac ze sie przegralo to dopiero amatorka.Bo to co robią te gejuchy to parodia. ***** mieć dwie meczowe i i przegrać seta. Amatorka
Hmmm..myślałem,że on już dał sobie spokój z tenisem po tych wszystkich kontuzjach i operacjach ramienia...Kurde, pada w Gastad, a kupon zamyka mi Haas, ktoś wie ile mają być opady?
Co uważasz za *****?grac gowno i plakac ze sie przegralo to dopiero amatorka.
ps. ktos pytal o bruksela, jest tutaj z nami, to wojak1908 czy jakos tak