>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Wreszcie Abraham zostal sciagniety, byl dzis tak slaby ze w ekstraklasie by sie nie nadawal.
P.S co ten sedzia gwizdze. Reka z bliskiej odleglosci i dyktuje wolnego dla wlosow, a jak byla podobna reka w ich polu karnym to nie reagowal. Wydrukowal wlosom drugiego gola.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Wg mnie wygra Gruzin próbóję bez szaleństw Basilashvilii 1,76 Betsson
Jest zawodnikiem lepszym i jeśli psychika nie siądzie i pójdzie za ciosem powinien to wygrać, Pavlasek się sam powinien połamać

seba6 533

seba6

Użytkownik
Wg mnie wygra Gruzin próbóję bez szaleństw Basilashvilii 1,76 Betsson

Jest zawodnikiem lepszym i jeśli psychika nie siądzie i pójdzie za ciosem powinien to wygrać, Pavlasek się sam powinien połamać
Nie żeby coś , ale dodałeś już to jak kurs spadł poniżej 1.20 :p

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Pisałem posta a to trochę zajmuje czasu!!! Wez to pod uwagę... 1,76 mam złapane... 1,20 to byłaby kpina z mojej strony aby podawał takie kursy na live...
Pozdro

seba6 533

seba6

Użytkownik
Ale po to się raczej tutaj pisze żeby ktoś skorzystał? Troche się mija z celem takie podawanie żeby pożniej dodac plusa tylko , ale spoko

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Zresztą pisałem już rano że nie wejdą dwaj faworyci buków w tym turnieju, meczy rozgrywanych o tej samej godzinie, po wielu obserwacjach od kilku sezonów tego sportu taka sytuacja zdarza się sporadycznie, któryś nie wejdzie i będzie to najprawdopodobniej Pavlasek jeśli psychika Gruzinowi nie padnie i będzie grał swoje do końca...

raveman 736

raveman

Użytkownik
Zresztą pisałem już rano że nie wejdą dwaj faworyci buków w tym turnieju, meczy rozgrywanych o tej samej godzinie, po wielu obserwacjach od kilku sezonów tego sportu taka sytuacja zdarza się sporadycznie, któryś nie wejdzie i będzie to najprawdopodobniej Pavlasek jeśli psychika mu nie padnie i będzie grał swoje do końca...
a kur... chłopie piszesz jedno i to samo w dziesięciu postach, opanuj sie i nie spamuj

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
W dniu wczorajszym (w tym turnieju) wygralo 3 faworytow grajacych o tej samej porze (na 3 mecze).
Sporadycznie to się zdarza... Dałem tylko swoje przemyślenie... Obserwujcie kolejne turnieje w dalszej czesci sezonu i zobaczycie kto ma racje...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom