szpil
Użytkownik
Bet365
Nikoloz Basilashvili wygra seta 2 Nikoloz Basilashvili v Adam Pavlasek
(Bieżący set - Zwycięzca) 21/07/2016 Brak 1.90 Odbędzie się
Bet365
Nikoloz Basilashvili wygra seta 2 Nikoloz Basilashvili v Adam Pavlasek
(Bieżący set - Zwycięzca) 21/07/2016 Brak 1.90 Odbędzie się
Olimpia - General 27min over 14,5 RR @2,10
lightLarrson wygra 2 set 1.40
Olimpia Grudziądz - Hapoel X @2,20 Bet365
Nie żeby coś , ale dodałeś już to jak kurs spadł poniżej 1.20Wg mnie wygra Gruzin próbóję bez szaleństw Basilashvilii 1,76 Betsson
Jest zawodnikiem lepszym i jeśli psychika nie siądzie i pójdzie za ciosem powinien to wygrać, Pavlasek się sam powinien połamać
a kur... chłopie piszesz jedno i to samo w dziesięciu postach, opanuj sie i nie spamujZresztą pisałem już rano że nie wejdą dwaj faworyci buków w tym turnieju, meczy rozgrywanych o tej samej godzinie, po wielu obserwacjach od kilku sezonów tego sportu taka sytuacja zdarza się sporadycznie, któryś nie wejdzie i będzie to najprawdopodobniej Pavlasek jeśli psychika mu nie padnie i będzie grał swoje do końca...
Faworyt to faworyt niższy kurs jest na niego... Nie rozumiesz pojęć podstawowych...Dobra juz tak sie nie chwal , bo co to za faworyci z kursem 1.6 i 1.7 ?
skąd Ty sie wytrzasnąłeś?Faworyt to faworyt niższy kurs jest na niego... Nie rozumiesz pojęć podstawowych...
Sporadycznie to się zdarza... Dałem tylko swoje przemyślenie... Obserwujcie kolejne turnieje w dalszej czesci sezonu i zobaczycie kto ma racje...W dniu wczorajszym (w tym turnieju) wygralo 3 faworytow grajacych o tej samej porze (na 3 mecze).