Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Behrens/Glenzke @3,25
Moim zdaniem warto.
E: Ktoś się ładnie jebnął z kursami. Wyjściowe na Slukovą z Hermannovą były w okolicach @2,00 - @1,90. Teraz @1,57
Ja na nie pograłem. Nie wiem, czy Serena zdoła zachować świeżość w tak szybkim odstępie czasu od poprzedniego meczu. Co do Venus to kloc i tylko przeszkadzać będzie.
Moim zdaniem Shvedova/Babos +4g za @1.91 w Marathonie wygląda bardzo fajnie. Wczoraj siostry wygrały 2:0, ale przeciwniczki handi pokryły. Zmęczenie, rozkojarzenie - to wszystko działa na korzyść Babosek.
Ja na nie pograłem. Nie wiem, czy Serena zdoła zachować świeżość w tak szybkim odstępie czasu od poprzedniego meczu. Co do Venus to kloc i tylko przeszkadzać będzie.
o_0 świeżość? dla niej to jest normalność. Ona też nie musiała dawać z siebie wszystkiego aby ograć Endżi. Jeśli według ciebie Venus będzie przeszkadzać to nie widziałeś ich meczy...
Dobra podaję typ. Reszta dobije jutro, jak wejdzie:grin: MSK Zilina - Podbeskidzie
Typ: 1
Kurs: 1.80
bet365
Ważne:
Graj za tyle za ile możesz, żebyś nie płakał. Ja nie używam słowa pewniak, bo pewniaków nie ma!
3-0 Chyba warto było, dać reputkę.:grin: A co dzisiaj jeszcze były bety to szok. Np. na over 2.5 w meczu Monako 1.80 pre, haha. 3-3
Mój profil na oddsie będzie odblokowany wraz ze startem najbardziej komercyjnych lig, czyli od sierpnia. Może kiedyś jeszcze wpadnę żebrać o reputkę.:grin: Pozdrawiam.
za chwilę zaczyna się mecz Amerykanek z RPA, z tego co widzę niezły skład wychodzi u Amerykanek, myślę że do lekkiego grania over 2,5 ht @2.5 i over 4,5 rożnych też do ht @2
Trungelliti @2.10 2j
Można lekko spróbować, Marco w dobrej formie ostatnio, jeden break to nic wielkiego- szczególnie na początku spotkania.
Edit. Chyba będzie szybki zjazd do bazy i pakowanie się do Bastad. Jak ja nienawidzę takich spotkań :;/: