>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
tak sie zastanawiam kto wysyla te dane do transmisji na zywo u bukmacherach w takich meczach towarzyskich na jakis zadupiach, kto podaje ile bylo groznych atakow etc. ;/

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
tak sie zastanawiam kto wysyla te dane do transmisji na zywo u bukmacherach w takich meczach towarzyskich na jakis zadupiach, kto podaje ile bylo groznych atakow etc. ;/
No bez kitu tez mnie to zawsze zastanawialo
:cool:

domell 454

domell

Użytkownik
chyba mam to samo , nie moge zamknac smedinsów 1set w dublu i nierozliczone ciągle
Stawki mam śmieszne, nie mogę zamykać zakładów, jak połączę zakłady w dubla lub trebla to stawkę mam w wysokości kilkudziesięciu złoty.

domell 454

domell

Użytkownik
Behrens/Glenzke @3,25
Moim zdaniem warto.
E: Ktoś się ładnie jebnął z kursami. Wyjściowe na Slukovą z Hermannovą były w okolicach @2,00 - @1,90. Teraz @1,57

furman19 928

furman19

Użytkownik
Nikuś wolniutki wątpie aby coś dzisiaj ujechał, King siedział mu na kole. Iversen szybki conajmniej będzie półfinał .Raczej spokojnie powinno wejsc.
Iversen v Pedersen 1.44
całoroczny
Po pierwszej serii:
Iversen: 2
Pedersen: 1

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
korona defensywnie wydaje sie, aek to wiadomo grecka defensywa wiec 0:0 ht @ 2.75 caloroczny
mowilem ze bedzie zarobek ✅✅✅

typ 2 dzis
Cercle Brugge - Gent o2.5 @ 1.83
gospodarzy pamietam z ofensywnej pilki a gent wiadomo zawsze moze strzelic jeszcze jakas brame

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom