Behrens/Glenzke @3,25
Moim zdaniem warto.
E: Ktoś się ładnie jebnął z kursami. Wyjściowe na Slukovą z Hermannovą były w okolicach @2,00 - @1,90. Teraz @1,57
Ja na nie pograłem. Nie wiem, czy Serena zdoła zachować świeżość w tak szybkim odstępie czasu od poprzedniego meczu. Co do Venus to kloc i tylko przeszkadzać będzie.Jakies szanse na ugranie czego przez Shvedova-Babos ?
dzięki za wstawkę , skorzystałem lekko
Bardzo łatwiutko. Pierwszego przegrały 19-21, później całkowita dominacja. Drugi set wygrany 21-13, tb 15-8.
Moim zdaniem Shvedova/Babos +4g za @1.91 w Marathonie wygląda bardzo fajnie. Wczoraj siostry wygrały 2:0, ale przeciwniczki handi pokryły. Zmęczenie, rozkojarzenie - to wszystko działa na korzyść Babosek.Jakies szanse na ugranie czego przez Shvedova-Babos ?
Dorzucam Hafnarfjordur @2.3 przegrywają 0:1 ale cały czas cisną, a goście będą grali przez drugą połowe w 10 bo zarobili czerwona kartke w 37 minucie.Rosenborg + Hafnarfjordur + Gladbach @2.3
o_0 świeżość? dla niej to jest normalność. Ona też nie musiała dawać z siebie wszystkiego aby ograć Endżi. Jeśli według ciebie Venus będzie przeszkadzać to nie widziałeś ich meczy...Ja na nie pograłem. Nie wiem, czy Serena zdoła zachować świeżość w tak szybkim odstępie czasu od poprzedniego meczu. Co do Venus to kloc i tylko przeszkadzać będzie.
3-0Dobra podaję typ. Reszta dobije jutro, jak wejdzie:grin:
MSK Zilina - Podbeskidzie
Typ: 1
Kurs: 1.80
bet365
Ważne:
Graj za tyle za ile możesz, żebyś nie płakał. Ja nie używam słowa pewniak, bo pewniaków nie ma!
Herbert/Mahut WIN
Zylina - Podbeskidzie @ over 1,5 gola w meczu
@ AKO 2,20 Stys