>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Behrens/Glenzke @3,25
Moim zdaniem warto.
E: Ktoś się ładnie jebnął z kursami. Wyjściowe na Slukovą z Hermannovą były w okolicach @2,00 - @1,90. Teraz @1,57
✅
Bardzo łatwiutko. Pierwszego przegrały 19-21, później całkowita dominacja. Drugi set wygrany 21-13, tb 15-8.

Otrzymane punkty reputacji: +1
bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Jakies szanse na ugranie czego przez Shvedova-Babos ?
Ja na nie pograłem. Nie wiem, czy Serena zdoła zachować świeżość w tak szybkim odstępie czasu od poprzedniego meczu. Co do Venus to kloc i tylko przeszkadzać będzie.

panikaer 23

panikaer

Użytkownik
✅
Bardzo łatwiutko. Pierwszego przegrały 19-21, później całkowita dominacja. Drugi set wygrany 21-13, tb 15-8.
dzięki za wstawkę , skorzystałem lekko
Behrens/Glenzke &lt;table id=&quot;tblNormal&quot; class=&quot;bsdt&quot; height=&quot;36&quot; width=&quot;383&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;nbb&quot;&gt;&lt;td class=&quot;lft&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;lft&quot;&gt;Strauss/Strauss v Behrens/Glenzke
(Zwycięzca meczu)&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;ctr&quot;&gt;09/07/2016&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;ctr&quot;&gt;Brak&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;ctr&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;2.00&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;ctr last&quot;&gt;Wygrana&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr class=&quot;nbb&quot;&gt; &lt;td colspan=&quot;8&quot; class=&quot;first last b&quot;&gt;Stawka: 123,00 Zwroty: 246,00 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

kapel 296

kapel

Użytkownik
W ogóle na Wimbledonie się nie popisali, że walneli wszystkie finały na sobotę tylko finał panów w niedzielę :/

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Jakies szanse na ugranie czego przez Shvedova-Babos ?
Moim zdaniem Shvedova/Babos +4g za @1.91 w Marathonie wygląda bardzo fajnie. Wczoraj siostry wygrały 2:0, ale przeciwniczki handi pokryły. Zmęczenie, rozkojarzenie - to wszystko działa na korzyść Babosek.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Rosenborg + Hafnarfjordur + Gladbach @2.3
Dorzucam Hafnarfjordur @2.3 przegrywają 0:1 ale cały czas cisną, a goście będą grali przez drugą połowe w 10 bo zarobili czerwona kartke w 37 minucie.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ja na nie pograłem. Nie wiem, czy Serena zdoła zachować świeżość w tak szybkim odstępie czasu od poprzedniego meczu. Co do Venus to kloc i tylko przeszkadzać będzie.
o_0 świeżość? dla niej to jest normalność. Ona też nie musiała dawać z siebie wszystkiego aby ograć Endżi. Jeśli według ciebie Venus będzie przeszkadzać to nie widziałeś ich meczy...

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Dobra podaję typ. Reszta dobije jutro, jak wejdzie:grin:
MSK Zilina - Podbeskidzie
Typ: 1
Kurs: 1.80
bet365

Ważne:
Graj za tyle za ile możesz, żebyś nie płakał. Ja nie używam słowa pewniak, bo pewniaków nie ma!
3-0✅✅✅
Chyba warto było, dać reputkę.:grin: A co dzisiaj jeszcze były bety to szok. Np. na over 2.5 w meczu Monako 1.80 pre, haha. 3-3

Mój profil na oddsie będzie odblokowany wraz ze startem najbardziej komercyjnych lig, czyli od sierpnia. Może kiedyś jeszcze wpadnę żebrać o reputkę.:grin: Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +32
agron 97

agron

Użytkownik
za chwilę zaczyna się mecz Amerykanek z RPA, z tego co widzę niezły skład wychodzi u Amerykanek, myślę że do lekkiego grania over 2,5 ht @2.5 i over 4,5 rożnych też do ht @2

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Trungelliti @2.10 2j
Można lekko spróbować, Marco w dobrej formie ostatnio, jeden break to nic wielkiego- szczególnie na początku spotkania.
Edit. Chyba będzie szybki zjazd do bazy i pakowanie się do Bastad. Jak ja nienawidzę takich spotkań :;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom