>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
jedyny pozytyw w meczu kamke jest taki że to co wyprawia zostało zarejestrowane na kamerach bo nie wierze że nikt nie zainteresuje się jego &quot;sportwową postawą&quot; w tym meczu. ostatnie dwa zagrania nie pozostawiają żadnych wątpliwości

zwirek365 13

zwirek365

Użytkownik
jedyny pozytyw w meczu kamke jest taki że to co wyprawia zostało zarejestrowane na kamerach bo nie wieże że nikt nie zainteresuje się jego &quot;sportwową postawą&quot; w tym meczu. ostatnie dwa zagrania nie pozostawiają żadnych wątpliwości
Wieże to masz w Pizie albo w Paryżu

Otrzymane punkty reputacji: +1
charlson 226

charlson

Użytkownik
Poszedłem z psem, wracam, a tu Singapurki pięknie wyciągnęły jeszcze ????
✅
i posłuchałem forumka:
1 Taro Daniel Horacio Zeballos v Taro Daniel
(Zwycięzca meczu) 12/07/2016 Brak 2.37 Odbędzie się
2/10 bet365

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Mistrzostwa Europy u20 kobiet w koszykowke. Ktoś wie o co one w ogóle grają? Bo według grafiki do następnej rundy awansują wszystkie drużyny w grupie...

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Chłopaki, po co gracie, jak każdy zakład jest sprzedany itp.? Ładować się w Kamke na czellku w Poznaniu po @1.16 to sami sobie pogratulujcie. Jest tyle fajnych betów na dziś, np. złapanie po pierwszym secie Garcia-Lopez, a Wy ładujecie 1.16 w poznański czellek. Gratki!

domell 454

domell

Użytkownik
Panowie (i być może Panie) czy posiada ktoś stronkę gdzie mogę zobaczyć wyniki zawodnika (tenis) w singlu i deblu jednocześnie? Np w danym turnieju jak grał w singlu i czy grał (i z kim) w deblu?

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
chociaż rywal był tak słaby to kamke i tak sobie poradził żeby tego nie wygrać. jestem w szoku po tym co zobaczyłem:;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom