D
0
dutra
Gość
A masz full screen streama? Ja przez apke mam to co np na operze czyli duży przycisk play i brak full screen. Za to np na dolphinie mogę w full kliknąćJa np, a co trzeba?
A masz full screen streama? Ja przez apke mam to co np na operze czyli duży przycisk play i brak full screen. Za to np na dolphinie mogę w full kliknąćJa np, a co trzeba?
Ta cała apka na androidzie polega u mnie na tym, że jak ją włączam to otwiera mi się okienko w przeglądarce (Chrome) i nie mam tu opcji full screen, jedynie okienko na górze z transmisją a pod spodem zakłady do gryA masz full screen streama? Ja przez apke mam to co np na operze czyli duży przycisk play i brak full screen. Za to np na dolphinie mogę w full kliknąć
pograneDaniel ale łatwo jedzie ????
Ja np, a co trzeba?
Hmm to może przeglądarka inaczej z flashem ogarniaTa cała apka na androidzie polega u mnie na tym, że jak ją włączam to otwiera mi się okienko w przeglądarce (Chrome) i nie mam tu opcji full screen, jedynie okienko na górze z transmisją a pod spodem zakłady do gry
sporo, np betanoJakie buki oprócz Bet365 oferują zakład na to czy będzie TB w meczu ?
Znasz więcej niż betano i 365 ?sporo, np betano
przed meczem ???? mam mega beta po dobry kursie i chce sprawdzić gdzie jest największy kursale ci chodzi o live czy przed meczem?
Dokładnie 1.61 bet365, ale może gdzieś jest więcej. Wejdę grubo, dlatego zależy mi na kursie, bo zrobi różnicę, nawet kilka jednostek więcej.Stawiam, że chodzi o Przysiężny - Groth