>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
pewniak na dziś to Krunic @ 2,75 w meczu z errani. stawka 10/10 grać jak najszybciej. wejdzie na 100 % pewne info a kurs marzenie.

tak tak garcia dziś leci bo przecież forumowy &quot;znawca&quot; :grin::grin: tenisa go pograł (jakim cudem tak marny typer ma tyle reputy ? zawsze mam beke z tego typa)
&quot; Pewne info &quot; ?
Strzelasz czy jakaś analiza może ?

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
przecież Errani broni pkt za finał w Bukareszcie i mączka jej ulubiona nawierzchnia więc nie wiem skąd ten typ

raveman 736

raveman

Użytkownik
pewniak na dziś to Krunic @ 2,75 w meczu z errani. stawka 10/10 grać jak najszybciej. wejdzie na 100 % pewne info a kurs marzenie.

tak tak garcia dziś leci bo przecież forumowy &quot;znawca&quot; :grin::grin: tenisa go pograł (jakim cudem tak marny typer ma tyle reputy ? zawsze mam beke z tego typa)
a całe forum zawsze ma beke z Ciebie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
charlson 226

charlson

Użytkownik
Witam i startujemy:
1 Singapur - Uniwersytet - Kobiety Singapur - Uniwersytet - Kobiety v Indonezja - Uniwersytet - Kobiety
(Wygra mecz) 12/07/2016 Brak 2.40 Odbędzie się
2/10 bet365
przestrzelony typ, wczoraj jakoś z filipinami do 4 kwarty to wyglądało, dzisiaj tragizm ⛔⛔⛔

edit:
za szybko płakałem ???? obudziły się po timeoucie na 3 minuty przed końcem, a było już -9, dobrze, że w dogrywie siadło

ciekawostka, Singapur ma więcej oddanych celnych rzutów za 3 niż za 2 :x (9 rzutów za 2 punkty i 12 za 3 punkty)
66:63 ✅✅✅

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
kamke co robi . jak ktoś ogląda to widzi co się tam dzieje (smecze w siatke, skróty lądujece na jego połówce) :] ale żeby tak przy kamerze no ma facet odwage

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
kamke po raz trzeci :] a buki na rywala trzymają ponad 2 cały czas:grin: nigy nie zrozumiem ich naiwności w stronę niektórych &quot;grajków&quot;. chłop ewidentnie oddaje ten mecz a oni ślepo wierzą w jego nagłą przemianę. nie wiem czy nikt nie śledzi tego meczu

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
jeżeli ktoś miał jeszcze jakiekolwiek wątpliwości czy kamke chce w tym meczu coś ugrać to powinien zobaczyć jak zachował się przy smeczu w pierwszej piłce drugiego seta. w końcu się bucki jarneły i co to będzie w tym meczu bo kursy już wystawione porównywalnie do gry na korcie

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Nie wiecie gdzie jest prawidłowe wskazanie serwujacego w meczu Matheiu/Paire. Bo inaczej jest na livescorze. A coś za często się łamią i można to chyba ładnie wykorzystać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom