>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
wole bys mi tort upiekl, bo kazdy wie ze masz minus taki ze nigdy sie z niego nie odbijesz, koncz wasc panie, wstydu oszczedz

bosco 372

bosco

Użytkownik
ty to jednak głupi jesteś, chyba na tym CSKA ostro wje..., w końcu &quot;prezent&quot; to był
ps. admin , zbanujcie tego gimbusa bosco, bo jego intelekt obraża normalnych ludzi
niech ci bedzie, ze ty znasz takie slowa jak intelekt to dziwne, zwykle ludzie ktorzy czegos nie posiadaja, co jest od nich lata swietlne nie maja pojecia o tym. to mnie zaskoczyles ????

loj99 530

loj99

Użytkownik
Satral J. (Cze) - Almagro N. (Esp)

Ten mecz może coś przynieść dobrego 5,50 bet 365 :grin:
Niespodzianka w każdym dniu jest w tenisie wiec czemu by nie spróbować ps graja za 1,5h

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Satral J. (Cze) - Almagro N. (Esp)

Ten mecz może coś przynieść dobrego 5,50 bet 365 :grin:
Niespodzianka w każdym dniu jest w tenisie wiec czemu by nie spróbować ps graja za 1,5h
szkoda kasy, Almagro szybkie 2:0

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Tenis to najlepszy sport do handlowania przez tenisistów bez konsekwencji. Co to za problem wywalić decydujące 2-3 piłki w mały aut lub w siatkę.

P 73

phamrol

Użytkownik
Spotkaliście się z sytuacją, że próbujecie robić przelew za pomocą przelewy24, a oni odrzucają? tzn. wyskakuje komunikat, że transakcja zostanie zweryfikowana w ciągu 24 h. Wczoraj tak miałem i zwrócili pieniądze na konto, dzisiaj również.

domell 454

domell

Użytkownik
Spotkaliście się z sytuacją, że próbujecie robić przelew za pomocą przelewy24, a oni odrzucają? tzn. wyskakuje komunikat, że transakcja zostanie zweryfikowana w ciągu 24 h. Wczoraj tak miałem i zwrócili pieniądze na konto, dzisiaj również.
Pisiory zaczęły blokowanie przelewów do buka :grin:

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Tenis to najlepszy sport do handlowania przez tenisistów bez konsekwencji. Co to za problem wywalić decydujące 2-3 piłki w mały aut lub w siatkę.
W piłce trzeba może więcej zapłacić za ustawkę bo więcej mord do wykarmienia, a bywa już różnie ????
Cieszynka pod tytułem &quot;€žco ty, k.u.r.w.a, zrobiłeś?!&quot;€ - to jest mocne

(...)
24 lutego 1997, pierwszy międzynarodowy mecz jaki ustawił Perumal. Bośnia – Zimbabwe w Malezji, czyli szału nie ma, ale od czegoś trzeba zacząć, prawda? Poza tym hajs się zgadza.
A raczej miał się zgadzać, bo Wilson zaczął od klapy.
Gracze Zimbabwe byli wniebowzięci, gdy usłyszeli, że ktoś chce im dać 100.000 dolarów do podziału wyłącznie za to, że parę razy ich bramkarz wyjmie piłkę z siatki. Wilson 30.000 dał od razu, resztę obiecał przekazać po robocie. Perumalowi udało się zgarnąć połowę drużyny pod swoje skrzydła… ale do przerwy Afrykanie prowadzili 1:0.

Ogarnęli się, wpuścili dwa gole, ale w drugiej połowie niewtajemniczony gość pięknym strzałem z dystansu zapewnił Zimbabwe remis. Koledzy zaprezentowali cieszynkę pod tytułem &quot;€žco ty, k.u.r.w.a, zrobiłeś?!&quot;€, a wynik się utrzymał. Perumal? Odebrał kasę od graczy i w ramach odreagowania przepuścił ją tej samej nocy w kasynie.
Turniej trwał jednak, szkoda było tracić okazję, Wilson i Zimbabwe dali sobie jeszcze jedną szansę. Problem w tym, że Chiny też nie miały zamiaru atakować. Wilson nie miał wątpliwości: o chińczykach też chodziły plotki, że siedzą głęboko w czyjejś kieszeni, a teraz wszystko okazuje się prawdą, bo wyraźnie chcą przegrać.
Gracze Zimbabwe chcieli jednak przegrać bardziej i dowieźli zwycięskie dla ich kont bankowych 1:3 w plecy. Ta delegacja położyła grunt pod wiele lat owocnej współpracy pomiędzy reprezentacjami „The Warriors” a Wilsonem. Merdeka Cup w Malezji, Intercontinental Cup w Kuala Lumpur, sparing z Tajlandią w Hanoi: wszędzie Zimbabwe, Zimbabwe, Zimbabwe. Karne, spłukane chłopaki.
(...)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom