o jestes, dostalem info na pw ze masz mnie zbanowac zaraz na 3 miesiaceWidzę że niezłe był kursy na Mathieu a człowiek głupi czekał aż przegra 1 seta ????
Widzę że niezłe był kursy na Mathieu a człowiek głupi czekał aż przegra 1 seta ????
Może być różnie. Melzer ma break pointa na starcieWidzę że niezłe był kursy na Mathieu a człowiek głupi czekał aż przegra 1 seta ????
Obserwujesz murzyna?Jak ktoś chce to murzyna w pingla można dołożyć do Ako smiało.
Abiodun vs Gerold typ: 1 (1.44)
Pierwszy turniej drugi mecz Nigeryjczyka. W pierwszym gładko ograł Vostesa 3-1. Vostes numer 3 całego cyklu przed turniejem na niego bym stawiał. Z drugiej strony Gabor Gerold, przegrał pierwszy mecz ze słabym Demeterem który potem dostał bęcki od Kristona. Według mnie jak Gerold ugra tutaj seta to będzie dobry wynik.
hahahaahMialem pre Melzera plakac sie chce dwa pierwsze gemy serwisowe do zera a potem lamany jak szmata
chlop dostal od jakiegos Reutera (Belga) niedawno baty na clayu, a Ty go grasz ze starym wyjadaczem Mathieu? ok,ja rozumiem ze Francuz to raczej hala, i na clayu tak sobie radzi, ale w 1.50-1.60 to nigdy bym się nie pakował, zwłaszcza,że Mathieu w tym roku w Paryżu ograł np Giraldo ????Mialem pre Melzera plakac sie chce dwa pierwsze gemy serwisowe do zera a potem lamany jak szmata
hahahahahA zdechnij melzer psie ewidentny walek
wczoraj grał Francję, dziś pewnie all in poszedł żeby odrobićhahahahah
ile wtopiles na tym patałachu :razz:
średnia stawka, jakby przegrał normalnie to bym się tak nie denerwował, ale taki cyrk odwalać to jest żenadahahahahah
ile wtopiles na tym patałachu :razz: