Na becie tez juz wjechali z korkami, ale dzieki za info.betano widzę, że ma jak coś
taki prezent, że byś nie miał co do gara włożyć :grin: ????cska-ufa over 2 po 1,975 to prezent, minimalnie zwrot
ja to nie ty no przejechalem sie na tym akurat i co z tego? gram za jakies 1-2% bankrollu wiec tak szybko sie nie wyzeruje. tzn nigdy sie nie wyzeruje w przeciwienstwie do ciebie.taki prezent, że byś nie miał co do gara włożyć :grin: ????
oj dzieciaku nie piszę tego by ci dowalić tylko nie lubie jak ktoś używa słów "prezent" w bukmacherce bo takich nie maja to nie ty no przejechalem sie na tym akurat i co z tego? gram za jakies 1-2% bankrollu wiec tak szybko sie nie wyzeruje. tzn nigdy sie nie wyzeruje w przeciwienstwie do ciebie.
po co w ogole zaczynasz dyskusje? ze ty jestes hazardzista i przeje.. wszystko nie znaczy ze kazdy ???? a dzieckiem to chyba ty jestes, przynajmniej w kwestii mozguoj dzieciaku
niczego nie przej.. gimbusie, miałem wzloty i upadki jak każdypo co w ogole zaczynasz dyskusje? ze ty jestes hazardzista i przeje.. wszystko nie znaczy ze kazdy a dzieckiem to chyba ty jestes, przynajmniej w kwestii mozgu
przepraszam, czasem dadza lojalke to masz wzlot a pozniej konczy sie tak samo, upadkiemniczego nie przej.. gimbusie, miałem wzloty i upadki jak każdy
Pierwszy mecz nowego turniejuspróbuję Mathieu @ 3,80 ale ten mecz mi śmierdział od początku
mam ci wkleić moje stawki gimbusie z wczoraj byś uwierzył ?przepraszam, czasem dadza lojalke to masz wzlot a pozniej konczy sie tak samo, upadkiem
no rzadko, ale im się zdarzaBuki nie śpią
wole bys mi tort upiekl, bo kazdy wie ze masz minus taki ze nigdy sie z niego nie odbijesz, koncz wasc panie, wstydu oszczedz ????mam ci wkleić moje stawki gimbusie z wczoraj byś uwierzył ?
2 set Lindell @1.53 Bet365