>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Jak ktoś chce to murzyna w pingla można dołożyć do Ako smiało.
Abiodun vs Gerold typ: 1 (1.44)
Pierwszy turniej drugi mecz Nigeryjczyka. W pierwszym gładko ograł Vostesa 3-1. Vostes numer 3 całego cyklu przed turniejem na niego bym stawiał. Z drugiej strony Gabor Gerold, przegrał pierwszy mecz ze słabym Demeterem który potem dostał bęcki od Kristona. Według mnie jak Gerold ugra tutaj seta to będzie dobry wynik.
Zza firanki pograny Hanak i teraz już lepiej zagrał. 3-0 :razz:
E: I na Vostesa teraz można próbować bo kurs szaleństwo, 2.50 a spokojnie Horejsi do ogrania, obydwoje zagrali patole w pierwszych meczach i przegrali ale Horejsi przegrał z Vybornym, a tego komentować nie będę.

bosco 372

bosco

Użytkownik
taki prezent, że byś nie miał co do gara włożyć :grin: ????
ja to nie ty :cool: no przejechalem sie na tym akurat i co z tego? gram za jakies 1-2% bankrollu wiec tak szybko sie nie wyzeruje. tzn nigdy sie nie wyzeruje w przeciwienstwie do ciebie.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
ja to nie ty no przejechalem sie na tym akurat i co z tego? gram za jakies 1-2% bankrollu wiec tak szybko sie nie wyzeruje. tzn nigdy sie nie wyzeruje w przeciwienstwie do ciebie.
oj dzieciaku nie piszę tego by ci dowalić tylko nie lubie jak ktoś używa słów &quot;prezent&quot; w bukmacherce bo takich nie ma
tak na marginesie, prezent grasz za 1%? to chu.. a nie prezent ????
a czy się nigdy nie wyzerujesz? z takim myśleniem (pewność siebie) to się wyzerujesz
ps. życze powodzenia

bosco 372

bosco

Użytkownik
po co w ogole zaczynasz dyskusje? ze ty jestes hazardzista i przeje.. wszystko nie znaczy ze kazdy ???? a dzieckiem to chyba ty jestes, przynajmniej w kwestii mozgu :cool:
mysl ze moje 1% to wiecej niz twoja srednia albo nawet wysoka stawka ???? ale niech tak bedzie, ty juz grales za wiecej % i wszyscy wiedza jak sie skonczylo ( checia zamkniecia kont u buka ) dla mnie liczy sie zysk, napisalem ze wiekszosc gram takim procentem. bez odbioru bo z umyslowym pantofelkiem nie zamierzam dalej ciagnac tej smiesznej badz co badz dyskusji

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
po co w ogole zaczynasz dyskusje? ze ty jestes hazardzista i przeje.. wszystko nie znaczy ze kazdy a dzieckiem to chyba ty jestes, przynajmniej w kwestii mozgu
niczego nie przej.. gimbusie, miałem wzloty i upadki jak każdy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom