>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Cyrk to jest w meczu Estrelli, to ile gość zepsuł piłek pod siatką gdy miał wolny kort to szok i jeszcze takie żałosne smecze psuje, gra mega wysoko nad siatką, trochę to dziwne bo pierwszy raz go widzę w takiej dyspozycji. Chyba że chodzi o coś więcej, ale pewnie i tak wymęczy E: jeśli Estrella to przegra to przygladnął bym się temu spotkaniu bo King po raz kolejny drugi serwis ledwo lecący a Estrella dale daleko w aut

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
i over 1,5 w meczu Ventspils kurs 2.0 albo bee zarobiony albo kończę typować;)
i ⛔
a 90 minucie była taka okazja na gola dla Ventspils, dobra kończe typować będe grał teraz Wasze typy przez jakis czas ,zobaczymy jak Wy umiecie zarabiać;p
gdybym miał grac to polecam 6 gol Muncipal kurs 2.30 powinno być izzii

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Trener jak i sypacz Portugalii to może do jakiejś macedońskiej ligi by się nadawali.
Mieliby 20-5 w secie tez by go przegrali

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Estrella jeden break point w meczu w ciągu dwóch setów z jakimś kolesiem z dżungli XD
no oglądam od początku i on niektóre piłki jak by specjalnie psuł, na prawdę. Zobaczymy, może to ogarnie, ale jak nie to dla mnie tutaj coś $ podziałało

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
no oglądam od początku i on niektóre piłki jak by specjalnie psuł, na prawdę. Zobaczymy, może to ogarnie, ale jak nie to dla mnie tutaj coś $ podziałało
ja oglądałem końcówkę pierwszego, bo mi kończy taśmę to nawet spoko grał tylko, że turbo ofensywnie pewnie pozniej przestal trafiac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom