>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
widzieli piłkę na 30:0 ? haha Estrella ale się spaliłeś :p Kind dobre 2 metry nad siatką a pajac odgrywa to slajsem jakimś dziwacznym w siatkę haha

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
są jakieś ciekawe oferty na final w ktoryms buku, myslalem ze dadza chociaz w calorocznym a tu nic
Zobacz na uni tam jest 761 opcji,a na rocznym 135... Tam tez sprawdz
Hmm myśle że warto pograć trzecią kwartę under 32,5 w koszu Polski u20 ;) @1,83

Otrzymane punkty reputacji: +1
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Pierwsze 10 min.: Wybicia od bramki -&gt; Powyżej 1.5 @1.57
Pierwsze 10 min.: Rzuty rożne -&gt; Powyżej 0.5 @1.61
AKO -&gt; @2.53

Takie coś. Jak wejdzie to gram na live korki lub kartki w zależności od tego, jak mecz się potoczy.

Otrzymane punkty reputacji: +9
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Taki hype na tą Francję, a CR7 uciszy dziś hejterów. ???? No nie wierzę, że Francuzi wytrzymają presję i to wygrają. Sam na Portugalię może zagram, ale nie w pre, bo na razie w grze jest co innego, aczkolwiek nie wydaje mi się, że to takie izi dla Francji ma być. Przeczuwam dogrywkę, a może nawet i karne. Kursy na to, że mecz zakończy się dogrywką lub karnymi to bodajże minimum @6 i @5 o ile kolejności nie pomyliłem. Też warto za drobnicę pograć w sumie.
Edit: Tak, gram powyższy kupon razem, nie oddzielnie bo za niskie kursy. Bo tam ktoś dając reputkę pytał, ale PW nie mogę wysłać, bo blok.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Raczej nie uciszy hejterów bo na 80% przegrają ten mecz do zera i nic nie wcisną Francji. Chyba, że kupił nowy żel i doda mu szybkości ;)

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Raczej nie uciszy hejterów bo na 80% przegrają ten mecz do zera i nic nie wcisną Francji. Chyba, że kupił nowy żel i doda mu szybkości
Ból dupska o wygląd innego typa. Jesteś gejem, że jego wygląd oceniasz? ????
Te 80% wyliczyłeś na podstawie czego? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom