i win do HT po kursie 3.0 tezi w meczu Club dokładam jeszcze over 5,5 do HT kurs za duży 3.10 bet 365
nie tłumacz sięa kto powiedział, że gram? tylko typy podaje
Ty pewnie analizujesz a i tak wiecej widze niżtypy na pałe gra
oczywisie że tak gram kursy od 2.0 minimum, średnia wychodzi powyżej 3.0 więc nawet nie muszę mieć 50% skuteczności żeby być naA kolatek dalej spam :d
Wychodzisz na plus na tej grze?
nie gram pilki na zywo bo nie siedze wtym tak dobrze jak ty obstawiam tdf wiec sprawdz od początku tdf jak mi poszlo z typamiTy pewnie analizujesz a i tak wiecej widze niż
na prawdę? to się mija z celem przecież...podawać typy których się nie graa kto powiedział, że gram? tylko typy podaje
Ventspili gol do 70 minuty kurs 2.0
Chyba płytkę BONUSa BGC ????Admin mówił, że jak będe tu podawał typy to dostanę bonus ????
na pewno jutro nie zagra, ale becik dobry warto pograć ????Dają 1,60 jutro na Novikova a Estr wygląda słabo i dziś cegla jutro trawa. Myślę że warto
tak tak, tylko mi się tak powiedziało. Właśnie dał się połamać amatorowina pewno jutro nie zagra, ale becik dobry warto pograć ????
nie strzelą papapa:]Ventspilis strzeli w 2 połowie kurs 1.83 oraz 1x kurs 1.90. oglądam jak nie strzelą to kończe typować;p