Spokojny win żart dniaOgladalem ale tu doswiadczenie wygra, umiejetnosc gry na minusy przeciwnika a takich Rao ma wiele.
Spokojny win.
Z reszta pograles odwrotnie
skad ty wziales ten sklad?WISSELSPELERS PSV: Pasveer, Alberto, Lundqvist, De Jong, Narsingh, Willems, Rigo, Laursen en Vloet.
1 garnitur?
Dobry skladWISSELSPELERS PSV: Pasveer, Alberto, Lundqvist, De Jong, Narsingh, Willems, Rigo, Laursen en Vloet.
1 garnitur?
przeciez to jest ich lawka a nie 1 skladDobry sklad
Warto ich imo
Zerknalem na 3 nazwiska i mnie ucieszylo ze sa.przeciez to jest ich lawka a nie 1 sklad
Twoje konto, żart forum.Spokojny win żart dnia
zapomniales jeszcze siebie dodacsiekiera wieczny wtapiacz, konar w kazdym dziale udaje,ze sie zna (a uja sie zna) , czasem cos wejdzie jak kazdemu i po co to takich pseudo ludzi sluchac..
Czasami on ma więcej chłodnego spojrzenia na sprawy niż 90% użytkowników razem wziętych.Twoje konto, żart forum.
o której graja?Kadziola/Szalankiewicz @1,61 Mocno.
Mecz o awans, przegrywający ma praktycznie znikome szanse na wyjście. Znacznie wyżej cenię polską parę.
Już grają.o której graja?
tak, masz tam suwak do tego, po prawej stronie od przewidywanej wygranej.pany mam pytanie chodzi mi o zamykanie zakladu w becie. jak np mam za 400 do wyjecia 800 i bet mi proponuje 600 to moge zamknac za 400 a 200 w grze ?