Była taka masakryczna masówka na Baboski, że mam nadzieję że nie wezmą :grin:Babos/Shvedova wezmą to ?
Oxfam mają już swoje 101 840 funtów za 7 tytułów Federea.Koniec Federera ???? Gdyby to odpadniecie Djoka mialo miejsce przy formie Feda z zeszlego Wimbla to wygralby ten 8 tytul, a teraz niestety ???? Po tej kontuzji juz nie to samo
Rao @1.8 b365
i under 40.5 asow przedmeczowo jak widzialem ze moj ulubiony typer zagral over w dziale ????
Po tym maratonie jak mial wygrac to tylko 3-0 a teraz to juz po ptokach niestetyJedno przełamanie to jeszcze nie koniec Rogera, zobaczymy jak będzie w następnych setach.
LEHTONEN/LAHTI @2,10
Dokładam @4,00
A skąd to wziales?W sensie, że pograłem ???? Zresztą nie tylko ja hyhy a wcale nie przewidywałem przełamań, w końcu trawa ( a już na pewno nie sądziłem, że w I secie będzie break i to praktycznie na start ) ???? Teraz +2.5 na Rao to nie więcej niż 1,18 pewnie ???? A było 2.0
No... ale teraz Raonic z problemami na 4-1*
Tak jak pisałem, Baboski set 1/4 -> 6/4U babek w deblu jeden dwa gemy i mecz się potrafi odwrócić o 180 stopni.
Uuff, uspokoiles mnie co do winu Fedexa bo kupa siana lezy ...Koniec Federera ???? Gdyby to odpadniecie Djoka mialo miejsce przy formie Feda z zeszlego Wimbla to wygralby ten 8 tytul, a teraz niestety ???? Po tej kontuzji juz nie to samo
Rao @1.8 b365
i under 40.5 asow przedmeczowo jak widzialem ze moj ulubiony typer zagral over w dziale ????
Nie mogę już słuchać tych debilnych tekstów "nie wygra bo jest stary"Federer nie wygra emeryci nie wygrywają takich meczów...
A uważasz, że gra na tym samym poziomie co kilka lat temu ? Wiadomo, że to już nie ten sam zawodnik, 35 lat robi swojeNie mogę już słuchać tych debilnych tekstów "nie wygra bo jest stary"
Skończcie.
Natury nie oszukasz.Nie mogę już słuchać tych debilnych tekstów "nie wygra bo jest stary"
Skończcie.
zaraz go złamie, i zamkniesz buzieNatury nie oszukasz.