>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Jedno przełamanie to jeszcze nie koniec Rogera, zobaczymy jak będzie w następnych setach.

Otrzymane punkty reputacji: +7
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Koniec Federera ???? Gdyby to odpadniecie Djoka mialo miejsce przy formie Feda z zeszlego Wimbla to wygralby ten 8 tytul, a teraz niestety ???? Po tej kontuzji juz nie to samo
Rao @1.8 b365
i under 40.5 asow przedmeczowo jak widzialem ze moj ulubiony typer zagral over w dziale ????
Oxfam mają już swoje 101 840 funtów za 7 tytułów Federea.
Starczy mu. Chłop ma 35 lat.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Nie ma co skreślać Rogera, dobrze returnuje, ten jeden gem to była patola totalna, już raczej się nie powtórzy.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
W sensie, że pograłem ???? Zresztą nie tylko ja hyhy a wcale nie przewidywałem przełamań, w końcu trawa ( a już na pewno nie sądziłem, że w I secie będzie break i to praktycznie na start ) ???? Teraz +2.5 na Rao to nie więcej niż 1,18 pewnie ???? A było 2.0

No... ale teraz Raonic z problemami na 4-1*
A skąd to wziales?

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Koniec Federera ???? Gdyby to odpadniecie Djoka mialo miejsce przy formie Feda z zeszlego Wimbla to wygralby ten 8 tytul, a teraz niestety ???? Po tej kontuzji juz nie to samo

Rao @1.8 b365

i under 40.5 asow przedmeczowo jak widzialem ze moj ulubiony typer zagral over w dziale ????
Uuff, uspokoiles mnie co do winu Fedexa bo kupa siana lezy ...

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Nie mogę już słuchać tych debilnych tekstów &quot;nie wygra bo jest stary&quot;
Skończcie.
A uważasz, że gra na tym samym poziomie co kilka lat temu ? Wiadomo, że to już nie ten sam zawodnik, 35 lat robi swoje

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Wiadomo, że to już nie ten Roger no ale pisać, że nie wygra bo jest za stary, no proszę Cie, takie argumenty?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom