>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
pany mam pytanie chodzi mi o zamykanie zakladu w becie. jak np mam za 400 do wyjecia 800 i bet mi proponuje 600 to moge zamknac za 400 a 200 w grze ?
Możesz tym suwakiem (po prawej stronie od napisu zamknij zakład) decydować ile chcesz zamknąć.

bosco 372

bosco

Użytkownik
chorwacja u19-niemcy u19 siatka kobiet, drugi set chorwatki 3.00 wlaczylem sobie z braku laku i lepiej wygladaja poki co, kurs w mojej opinie warty ryzyka
zostały zabite

domell 454

domell

Użytkownik
Kadziola/Szalankiewicz @1,61 Mocno.
Mecz o awans, przegrywający ma praktycznie znikome szanse na wyjście. Znacznie wyżej cenię polską parę.
Dokładam po @3,40
Nie wierzę w drugi taki set szwajcarów.

Otrzymane punkty reputacji: +2
I 14

ice05

Użytkownik
mam do zamkniecia normalnie za 581 i teraz jak wezme klikne tym suwakiem stawka 400 czyli tylko co postawilem to na dole mi sie wyswietla 275zl twojej stawki...
czemu 275 a nie 181

domell 454

domell

Użytkownik
Samoilous/Smedins również muszą walczyć o awans, na live chodzą po @4,33
E: Doszli na remis w drugim secie. Gdybym nie pograł naszych to bym w nich wchodził.

soldier31 8K

soldier31

Użytkownik
Wybaczcie dygresję ale jest pilne :

Chcę wpłacić 60 euro do kasyna. Skrilla mam w złotówkach więc straciłbym na przewalutowaniu dwukrotnie czyli podczas depozytu i podczas wypłaty z kasyna na Skrill
Deponując via Neteller tracę raz czyli robiąc przelew z banku do Netellera
Jak te straty można ominąc ? Kantory internetowe wymieniają bez spreadu ale minimalna kwota wymiany to bodajże 1000 PLN
Podpowiedzcie proszę. Dzieki za odpowiedzi.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
zdecydowanie większe value jest na +1,5 seta Laboureur/Sude niż na win Laury i Kiry, w grupie męczyły się okropnie i naprawdę cudem wygrały

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom