>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Wyludzają haslo i kod bezpieczeństwa, potem zmienisz prawie wszystko bez sprzeciwu Beta ;)
Jeśli wpłaciłeś pieniądze przez skrilla to nie ma innej możliwości jak wypłata na tego skrilla. Wiem bo miałem dwa konta skrill i wpłaciłem (z konta nr1) a próbowałem wypłacić na konto (nr 2). Nie dało rady!

domell 454

domell

Użytkownik
Nie potrzebuje przeliczania. Widze ze temat nie dla was. Pozdro
Raczej nie dla Ciebie. Spróbuj zagrać (toto, stys, mille) jakiegoś dubla. Pokazuje Ci kurs (bez odliczenia podatku) więc Nole taki podaje. Ale specjalnie dla Ciebie będzie na podstawie stawki i wygranej przeliczał rzeczywisty kurs.

bosco 372

bosco

Użytkownik
Raczej nie dla Ciebie. Spróbuj zagrać (toto, stys, mille) jakiegoś dubla. Pokazuje Ci kurs (bez odliczenia podatku) więc Nole taki podaje. Ale specjalnie dla Ciebie będzie na podstawie stawki i wygranej przeliczał rzeczywisty kurs.
Nie jestem debilem zeby tam grac :cool: chodzi o wygrywanie i realne kursy a nie wirtualne. Bez odbioru

domell 454

domell

Użytkownik
Nie jestem debilem zeby tam grac :cool: chodzi o wygrywanie i realne kursy a nie wirtualne. Bez odbioru
Czy Ty rozumiesz że to nie jest wirtualny kurs?
Jak kiedyś (daj Ci Bóg) będziesz regularnie zyskiwał na zakładach to może zrozumiesz że pewne rzeczy są nieuniknione.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Nie potrzebuje przeliczania. Widze ze temat nie dla was. Pozdro
Chlopie sprawiasz wrazenie wyjatkowo malo kumatego. Ty tego nie ogarniasz ? Pomysl chwile dlaczego tak, a nie inaczej...
Jestem pewien, ze odganiesz o co w tym chodzi ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
domell 454

domell

Użytkownik
niezle duzo napisane ,pusty post ktory dla typowego Polaka nie znaczy nic.
Najpierw zarzucasz mi że nie pisałem - dostałeś odpowiedz gdzie miałeś napisane
Teraz zarzucasz że to był pusty post - rozumiem że mam Ci pierdolnąć analizę? (zaraz rzesza ludków będzie miała objekcję bo widzą to inaczej)
Może jeszcze mam Ci dobrać system i stawki?
Zawsze coś, jak nie to to tamto.

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom