Jeśli wpłaciłeś pieniądze przez skrilla to nie ma innej możliwości jak wypłata na tego skrilla. Wiem bo miałem dwa konta skrill i wpłaciłem (z konta nr1) a próbowałem wypłacić na konto (nr 2). Nie dało rady!
Nic. Trzeba uwazac na przychodzace maile. Czesto dostajesz falszywego maila z bonusem klikasz w link i oszust ma twoje haslo do buka. Zracaj na to uwage.
Raczej nie dla Ciebie. Spróbuj zagrać (toto, stys, mille) jakiegoś dubla. Pokazuje Ci kurs (bez odliczenia podatku) więc Nole taki podaje. Ale specjalnie dla Ciebie będzie na podstawie stawki i wygranej przeliczał rzeczywisty kurs.
Raczej nie dla Ciebie. Spróbuj zagrać (toto, stys, mille) jakiegoś dubla. Pokazuje Ci kurs (bez odliczenia podatku) więc Nole taki podaje. Ale specjalnie dla Ciebie będzie na podstawie stawki i wygranej przeliczał rzeczywisty kurs.
Czy Ty rozumiesz że to nie jest wirtualny kurs?
Jak kiedyś (daj Ci Bóg) będziesz regularnie zyskiwał na zakładach to może zrozumiesz że pewne rzeczy są nieuniknione.
Chlopie sprawiasz wrazenie wyjatkowo malo kumatego. Ty tego nie ogarniasz ? Pomysl chwile dlaczego tak, a nie inaczej...
Jestem pewien, ze odganiesz o co w tym chodzi ????
Najpierw zarzucasz mi że nie pisałem - dostałeś odpowiedz gdzie miałeś napisane
Teraz zarzucasz że to był pusty post - rozumiem że mam Ci pierdolnąć analizę? (zaraz rzesza ludków będzie miała objekcję bo widzą to inaczej)
Może jeszcze mam Ci dobrać system i stawki?
Zawsze coś, jak nie to to tamto.
Bo jak nie ogarniasz to pytaj jak m9zna grac dwoch stedniakow z koniem ktiry sam moze zeobic riznice owszem nie musi. Ale hiszpanie to mrowki, ktore srednie i slabe pary leja a z topem zazwyczaj bez podjazdu kurs byl tak czy srak z dupy bo evandro to kon...