bosco
Użytkownik
Nie potrzebuje przeliczania. Widze ze temat nie dla was. PozdroNie dość że podaje Ci typy to jeszcze ma Ci kurs przeliczać?
Nie potrzebuje przeliczania. Widze ze temat nie dla was. PozdroNie dość że podaje Ci typy to jeszcze ma Ci kurs przeliczać?
ale ja nic niko mu nie podawalemWyludzają haslo i kod bezpieczeństwa, potem zmienisz prawie wszystko bez sprzeciwu Beta
kase oddali?Nic. Trzeba uwazac na przychodzace maile. Czesto dostajesz falszywego maila z bonusem klikasz w link i oszust ma twoje haslo do buka. Zracaj na to uwage.
Raczej nie dla Ciebie. Spróbuj zagrać (toto, stys, mille) jakiegoś dubla. Pokazuje Ci kurs (bez odliczenia podatku) więc Nole taki podaje. Ale specjalnie dla Ciebie będzie na podstawie stawki i wygranej przeliczał rzeczywisty kurs.Nie potrzebuje przeliczania. Widze ze temat nie dla was. Pozdro
Juz nie pamietam.kase oddali?
Zdecydowanie słabsza para. Można powiedzieć że i tak daleko zaszli. Kurs na brazoli to był kosmos.herrera/gavira pussyy
trzeba bylo to pisac wczesniej typowy Polak ktory wszystko wie po fakcie ????
926 post tego tematu. Dziękuje za uwagę.Pedro/Evandro @2,00
Bastian Trinker @1.61 bet365
Mimo że piach, serwis robi robote.
Nie jestem debilem zeby tam grac chodzi o wygrywanie i realne kursy a nie wirtualne. Bez odbioruRaczej nie dla Ciebie. Spróbuj zagrać (toto, stys, mille) jakiegoś dubla. Pokazuje Ci kurs (bez odliczenia podatku) więc Nole taki podaje. Ale specjalnie dla Ciebie będzie na podstawie stawki i wygranej przeliczał rzeczywisty kurs.
Czy Ty rozumiesz że to nie jest wirtualny kurs?Nie jestem debilem zeby tam grac chodzi o wygrywanie i realne kursy a nie wirtualne. Bez odbioru
Chlopie sprawiasz wrazenie wyjatkowo malo kumatego. Ty tego nie ogarniasz ? Pomysl chwile dlaczego tak, a nie inaczej...Nie potrzebuje przeliczania. Widze ze temat nie dla was. Pozdro
Najpierw zarzucasz mi że nie pisałem - dostałeś odpowiedz gdzie miałeś napisaneniezle duzo napisane ,pusty post ktory dla typowego Polaka nie znaczy nic.
Bo jak nie ogarniasz to pytaj jak m9zna grac dwoch stedniakow z koniem ktiry sam moze zeobic riznice owszem nie musi. Ale hiszpanie to mrowki, ktore srednie i slabe pary leja a z topem zazwyczaj bez podjazdu kurs byl tak czy srak z dupy bo evandro to kon...trzeba bylo to pisac wczesniej typowy Polak ktory wszystko wie po fakcie ????