jest 33 minuta a już*rozliczasz jeszcze nie swój typ... może wbiją jeszcze
Łotysze bez wiary w zwycięstwo wyszli na mecz. Nie wiem dlaczego nie spróbowali mocnej zagrywki tylko słaby flot, który nic im nie dawał. Samoilovs też zbyt słaba skuteczność i dodatkowo solidna gra Amerykanów i nie było za wielu szans.Spróbuję sobie zagrać z plaży
Samoilovs/Smedins vs Dalhausser/Lucena 1 @ 2.50 Bet365
Stawka bez szaleństw, raczej lekko ale spróbuję.
Dosłownie dwa słowa komentarzu odnośnie drugiego półfinału ???? ?Łotysze bez wiary w zwycięstwo wyszli na mecz. Nie wiem dlaczego nie spróbowali mocnej zagrywki tylko słaby flot, który nic im nie dawał. Samoilovs też zbyt słaba skuteczność i dodatkowo solidna gra Amerykanów i nie było za wielu szans.
bo to debil i sie nudzi w wakacjejest 33 minuta a już*rozliczasz jeszcze nie swój typ... może wbiją jeszcze
ale zna sie na bukmacherce jak malo kto a typ byl blednie dobrany juz o wiedzialem dawnobo to debil i sie nudzi w wakacje
wirtualnie kazdy sie zna, i pieprzenie ze skriny pokazuje tylko ktos kto szuka jeleni to twoja wyobraznia, gowno masz z tego (poza fantazja oczywiscie)ale zna sie na bukmacherce jak malo kto a typ byl blednie dobrany juz o wiedzialem dawno
:grin:Pea BasketballClub kto zdobedzie w 3 kwarcie 20 ? Zadna @1,72 ????
Takie ako z plaży na rano polecam:
http://forum.bukmacherskie.com/f59/siatkowka-plazowa-z-rogerem-124151-46.html#post6051593
Kursy mniejsze, ale ako solidne, a jakieś niespodzianki raczej się nie spodziewam.
czemu podajesz wirtualny kurs? przeciez w rzeczywistosci jest to niecale 1,7. chyba nigdy nie zrozumiem jak mozna placic taki haracz. na samym starcie jestes w plecy.
Nie mam dziś za wiele czasu, ale uważam, że to AKO jest totalnym mocarzem ????
Murray WIN WIMBLEDON
FRANCJA WIN EURO
@ AKO 1,95 Stys