Łotysze bez wiary w zwycięstwo wyszli na mecz. Nie wiem dlaczego nie spróbowali mocnej zagrywki tylko słaby flot, który nic im nie dawał. Samoilovs też zbyt słaba skuteczność i dodatkowo solidna gra Amerykanów i nie było za wielu szans.
Łotysze bez wiary w zwycięstwo wyszli na mecz. Nie wiem dlaczego nie spróbowali mocnej zagrywki tylko słaby flot, który nic im nie dawał. Samoilovs też zbyt słaba skuteczność i dodatkowo solidna gra Amerykanów i nie było za wielu szans.
wirtualnie kazdy sie zna, i pieprzenie ze skriny pokazuje tylko ktos kto szuka jeleni to twoja wyobraznia, gowno masz z tego (poza fantazja oczywiscie)
Śmieszna i razem żenująca postawa Kanadyjczyków. Kompletny brak szacunku dla rywali, lekceważenie i jest kara. Mam nadzieję, że nie pojadą na IO, bo im się to nie należy. Grali z parą, która jest dwa poziomy w tyle, ale zrobili wszystko, aby przegrać. 12-10 i 13-15 w TB. W tym szczęśliwa obrona rywali i punkt z niej, potem sędzia, który zabrał im punkt za opóźnianie gry i końcówka w której zagrali jak dwaj 18-latkowie bez doświadczenia.
czemu podajesz wirtualny kurs? przeciez w rzeczywistosci jest to niecale 1,7. chyba nigdy nie zrozumiem jak mozna placic taki haracz. na samym starcie jestes w plecy.