>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Spróbuję sobie zagrać z plaży

Samoilovs/Smedins vs Dalhausser/Lucena 1 @ 2.50 Bet365

Stawka bez szaleństw, raczej lekko ale spróbuję.
⛔⛔⛔ Łotysze bez wiary w zwycięstwo wyszli na mecz. Nie wiem dlaczego nie spróbowali mocnej zagrywki tylko słaby flot, który nic im nie dawał. Samoilovs też zbyt słaba skuteczność i dodatkowo solidna gra Amerykanów i nie było za wielu szans.

strzala 377

strzala

Użytkownik
⛔⛔⛔ Łotysze bez wiary w zwycięstwo wyszli na mecz. Nie wiem dlaczego nie spróbowali mocnej zagrywki tylko słaby flot, który nic im nie dawał. Samoilovs też zbyt słaba skuteczność i dodatkowo solidna gra Amerykanów i nie było za wielu szans.
Dosłownie dwa słowa komentarzu odnośnie drugiego półfinału ???? ?

bosco 372

bosco

Użytkownik
ale zna sie na bukmacherce jak malo kto a typ byl blednie dobrany juz o wiedzialem dawno
wirtualnie kazdy sie zna, i pieprzenie ze skriny pokazuje tylko ktos kto szuka jeleni to twoja wyobraznia, gowno masz z tego (poza fantazja oczywiscie)

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Buki poszły po rozum do głowy i na KBO już wystawili dzisiaj overy 12/13 ????
trzeba trochę poczekać, do 4 inningu i pograć coś :razz:

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Takie ako z plaży na rano polecam:

http://forum.bukmacherskie.com/f59/siatkowka-plazowa-z-rogerem-124151-46.html#post6051593

Kursy mniejsze, ale ako solidne, a jakieś niespodzianki raczej się nie spodziewam.
⛔⛔⛔
Śmieszna i razem żenująca postawa Kanadyjczyków. Kompletny brak szacunku dla rywali, lekceważenie i jest kara. Mam nadzieję, że nie pojadą na IO, bo im się to nie należy. Grali z parą, która jest dwa poziomy w tyle, ale zrobili wszystko, aby przegrać. 12-10 i 13-15 w TB. W tym szczęśliwa obrona rywali i punkt z niej, potem sędzia, który zabrał im punkt za opóźnianie gry i końcówka w której zagrali jak dwaj 18-latkowie bez doświadczenia.

strzala 377

strzala

Użytkownik
Pedro co teraz serwuje od 12-9 :eek:
serwis zabójca, odbiór w trybuny,
serwis zabójca, przechodząca na drugą stronę - świeca = zabite,
as serwisowy

bosco 372

bosco

Użytkownik
✅✅✅

Nie mam dziś za wiele czasu, ale uważam, że to AKO jest totalnym mocarzem ????

Murray WIN WIMBLEDON
FRANCJA WIN EURO

@ AKO 1,95 Stys
czemu podajesz wirtualny kurs? przeciez w rzeczywistosci jest to niecale 1,7. chyba nigdy nie zrozumiem jak mozna placic taki haracz. na samym starcie jestes w plecy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom