>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
W WNBA, 4 kwarty juz lepiej nie ruszac.
Co zdążyłem kliknąć zamknięcie 3 kwarty to chyba zlagowało bo zaraz mi taką sumę pokazało że niech się dzieje co ma się dziać.
No chyba że under pograć na 4. Cegła teraz taka że głowa boli ????

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Warto wejść w jakieś handi przeciwko Kubankom w 3. secie ? Myślę że drugiego tak zaciętego seta nie powtórzą =)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co zdążyłem kliknąć zamknięcie 3 kwarty to chyba zlagowało bo zaraz mi taką sumę pokazało że niech się dzieje co ma się dziać.

No chyba że under pograć na 4. Cegła teraz taka że głowa boli ????
Ja, nie ruszam, ale jak juz to under, a najlepiej to nic :]

D 0

dutra

Gość
Czekam na koniec National - Mets dziady jedne!
ale co tu się dzisiaj odpierdala z błędami to nie mam pytań, chyba max trafień pałkarzy piłką ever i puszczone piłki gratis.
Pewnie Ukrainiec jakiś! :cool:

D 0

dutra

Gość
Jeszcze dwie zmiany, wygląda to jednak super. Dorzuciłem luźny typ obok tych typów dnia gdzie to zamieszczam i to właśnie Toronto było damn. Pierwszy raz zacząłem coś skrobać to mam uciechę sporą :cool:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Heh, buki maja problem z rozliczeniem tego meczu z Filipin. Ciekawe czy, nie bedzie tak , ze im sie kurs pomylil :]

Mialem kiedys taka sytuacje w koszu , Rosa Radom- Kutno
Kurs na rose chyba 19 byl, patrze, nie wierze, postawilem za wszystko co mialem na koncie. Weszlo na luzieee. Po meczu dostalem maila, ze im sie kursy pomylily:] qurwa jako zadoscuczynienie, zaproponowali mi 20zl :grin:

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Heh, buki maja problem z rozliczeniem tego meczu z Filipin. Ciekawe czy, nie bedzie tak , ze im sie kurs pomylil :]

Mialem kiedys taka sytuacje w koszu , Rosa Radom- Kutno
Kurs na rose chyba 19 byl, patrze, nie wierze, postawilem za wszystko co mialem na koncie. Weszlo na luzieee. Po meczu dostalem maila, ze im sie kursy pomylily:] qurwa jako zadoscuczynienie, zaproponowali mi 20zl :grin:
Trzeba było pisać do Ibas to byś miał chociaż z koło ^^
Do Ukrainy mi daleko ^^ Mieszkam za morzem...

D 0

dutra

Gość
Bez morza i też można ! ????
Byłem w sklepie, liczę na to że nic mi nie dosypali. :cool:
e; co te Piraty robią dzisiaj, chciałem brać Cubs ale wymiękłem. o_O
BTW. mi już rozliczyli te rogale.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Rozliczyli wam Filipiny ?

Pamietam, ze mi dlugo betu nie rozliczali wtedy, zrobilem screeny w historii. Mialem nosa, bo dupki , zmienili nawet pozniej stawke w historii, ze niby gralem 1.05 jakos tak. Takze , byc moze co bym wskoral.

D 0

dutra

Gość
Jop, po kursie jak trzeba u mnie już ok te Filipiny
e; a nie wiem czy Tomek się kiedyś zastanawiałeś jak kto co te staty liczy piłkarskie na tą sprawę ale ktoś dzisiaj pisał i cytuję właśnie tego człeka:
&quot;Mialem ofertę pracy jako match reporter - stawka 40 euro o ile nic nie spieprzysz :p każdy błąd, za wolna reakcja = potrącenie z pensji, Region do 200 km od miejsca zamieszkania. Zwracają za dojazd i za bilet na mecz. Można raportować poprzez rozmowę telefoniczną lub aplikacje mobilną &quot;

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jop, po kursie jak trzeba u mnie już ok te Filipiny
e; a nie wiem czy Tomek się kiedyś zastanawiałeś jak kto co te staty liczy piłkarskie na tą sprawę ale ktoś dzisiaj pisał i cytuję właśnie tego człeka:
&quot;Mialem ofertę pracy jako match reporter - stawka 40 euro o ile nic nie spieprzysz :p każdy błąd, za wolna reakcja = potrącenie z pensji, Region do 200 km od miejsca zamieszkania. Zwracają za dojazd i za bilet na mecz. Można raportować poprzez rozmowę telefoniczną lub aplikacje mobilną &quot;
Czytalem to , ciekawe, trzeba bedzie jutro cos posperac o tym, bo dzis juz nic nie widze. W sklepie nie bylem. Ksznicz, sciagnil ten helm bo i tak na wojne nie pojdziesz :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom