>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Oby ktoś tam stał między słupkami i tą piłkę na rogi parował :cool:
e; ostatnio pamietam Laos był faworytem wcześnie rano jak do pracy jechałem i tam 10 goli+, więcej nie rozkminiałem - boje się takich lig cudakowych.
Laos strzela dużo bramek - to możemy potwierdzić ????

U 76

ulvmann

Użytkownik
U mnie na Uni wszystko pozamykane, nie mogę nic łapać. Pewnie ktoś przehandlował ten mecz. Aż spać się odechciało ????

D 0

dutra

Gość
Rożne już chwilę temu z oferty też zniknęły.
e; w sumie to może oni nie grają w stronę rożnych, przecież tam grają goście po 160cm :cool::cool:

D 0

dutra

Gość
Patrzyłem na profil i tylko posty raczej skasowane, wasz apel dał rade :cool:
Wróci!
e; najwyżej napiszemy petycje że go otruli bo przemiana w Hulka poszła w moment.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Patrzyłem na profil i tylko posty raczej skasowane, wasz apel dał rade :cool:
Wróci!
Powaga, nie wiem co sie chlopu stalo, napisal mi wczesniej, ze idzie na stacje, wrocil po 15 minutach i sie zaczela jazda, po wszystkich. Uwazajcie tam na te kieleckie stacje benzynowe :]

D 0

dutra

Gość
Tomek, na kwarty WNBA coś warto pograć czy już teraz luz im wejdzie z przewagi ?
e; ja przeczytałem do tyłu strony i chyba poszło od wtopy jakiejś, kasa gdzieś wdupiona i puściły nerwy. W każdym razie kurczak spoko człek.
no i też znam lekarza z Zamościa kończącego specjalizacje bo tak pamiętam i ty w Zamościu rezydowałeś/rezydujesz

D 0

dutra

Gość
***** będzie z tych naszych rogów chyba, gra zwolniła patrząc na liczby ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomek, na kwarty WNBA coś warto pograć czy już teraz luz im wejdzie z przewagi ?

e; ja przeczytałem do tyłu strony i chyba poszło od wtopy jakiejś, kasa gdzieś wdupiona i puściły nerwy. W każdym razie kurczak spoko człek.

no i też znam lekarza z Zamościa kończącego specjalizacje bo tak pamiętam i ty w Zamościu rezydowałeś/rezydujesz
39,5 to chyba jeszcze warto, tylko obawiam sie o kondycje Dallas, ale Minesota raczej nie bedzie juz bronic.

D 0

dutra

Gość
39,5 to chyba jeszcze warto, tylko obawiam sie o kondycje Dallas, ale Minesota raczej nie bedzie juz bronic.
Ale o samym overze mowa ?
ok ok, linia spadła na chwile jak szalona ale wziąłem 37.5.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Heh, ja to musze kiedys taki mecz zobaczyc:]
Gram w sezonie lige filipinska w kosza, tez mozna bardzo fajnie zarobic, bo buki, szaleja z kursami. Liga z reguly bardzo overova , czesto te 190-200 ounktow wpada. Graja wszyscy jakby S. Currym byli, tak trojki wchodza :grin: 365 transmituje wszystkie mecze .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom