>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Milonarios-Santa Fe , 1 win za 2.65
Wynik po pierwszej polowie 1:0 dla Milonarios. Doslownie kilka minut po rozpoczecie spotkania, kurs wzrosl na 3,40 z 2,30 . Druzyna Milonarios, miala przewge, moze nie wielka , ale w kazdym aspekcie praktycznie. Sklad bez wiekszych oslabien. Wiem, ze Santa Fe, to nie jest slaba druzyna, ale zeby ja faworyzowac na wyjezdzie z takim zespolem jak Milonarios....? Cos mi tu brzydko pachnie...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Za godzine WNBA Minesota-Dallas. Dzis Min...niszczy Dallas, mimo , nienajlepszej formy ostatnio. Dallas wczoraj, przegralo, wygrany w zasdzie mecz, do tego w dogrywce. Morale plus zmeczenie= zniszczenie :]
Gram na live cos, bede wrzucal.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Wynik po pierwszej polowie 1:0 dla Milonarios. Doslownie kilka minut po rozpoczecie spotkania, kurs wzrosl na 3,40 z 2,30 . Druzyna Milonarios, miala przewge, moze nie wielka , ale w kazdym aspekcie praktycznie. Sklad bez wiekszych oslabien. Wiem, ze Santa Fe, to nie jest slaba druzyna, ale zeby ja faworyzowac na wyjezdzie z takim zespolem jak Milonarios....? Cos mi tu brzydko pachnie...
Jak dla mnie ktoś mocno załadował na giełdzie w remis... Dość spory ruch na tym meczu na betfair, a kursy, pomimo 60 minuty i 1-0 są względnie mega wysokie jeśli chodzi o Millonarios, gdyż wahają się między 1.40-1.45... Jak dla mnie remis po golu po 80. minucie. Można spróbować lekko imho.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak dla mnie ktoś mocno załadował na giełdzie w remis... Dość spory ruch na tym meczu na betfair, a kursy, pomimo 60 minuty i 1-0 są względnie mega wysokie jeśli chodzi o Millonarios, gdyż wahają się między 1.40-1.45... Jak dla mnie remis po golu po 80. minucie. Można spróbować lekko imho.
Ja zaladowalem na win, dlatego zaraz zamykam, bo te kursy tak skakaly , ze masakra.

D 0

dutra

Gość
Chociaż szczerze wolałbym bez niespodzianek już tutaj, wygląda to lepiej niż mecz Blue Jays także jestem dobrej myśli :cool:
Pierwsze hity Mets ostro ????
Dodam że to chyba dzień błędów bo masa była w Toronto i tutaj też tak zaczynają.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
No i poobijany Perdomo ???? Zaraz zaatakuje jakiś over wysoki, czuje, że będzie overowa fiesta
over 12.5 @ 2.90

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom