jak pech to pech :?
Ale ja nie rozumiem , jaki problem żeby przeliczyć , wystarczy kliknąć na stronie sts kurs który się proponuje , wpisać stawke np: 100 i mamy rzeczywisty kurs. Roboty tyle co nic. Natomiast podawanie wirtualnych kursów (gdy 90 % kursów które się podaje na forum to kursy rzeczywiste) to jakieś nieporozumienie.Ale specjalnie dla Ciebie będzie na podstawie stawki i wygranej przeliczał rzeczywisty kurs
Popatrz w drugą stronę, jako komuś nie pasuje taki kurs to samo może sobie przeliczyć i podać. Przecież sam zauważyłeś że to nie problem.Ale ja nie rozumiem , jaki problem żeby przeliczyć , wystarczy kliknąć na stronie sts kurs który się proponuje , wpisać stawke np: 100 i mamy rzeczywisty kurs. Roboty tyle co nic. Natomiast podawanie wirtualnych kursów (gdy 90 % kursów które się podaje na forum to kursy rzeczywiste) to jakieś nieporozumienie.
Powinien być zapis w regulaminie tego forum że należy podawać tylko kursy rzeczywiste. Jak komuś nie pasuje to nie musi niczego podawać.
ja po 5.2Holenderki złapane po @5 oby utrzymały. Stawka za mała żeby zamykac no ale 7-2 już :razz:
Kursy troche z dupy ale z drugiej strony brazole lubia pajacowac na przyjeciu a lucena z philem lubia kasac zagrywka. Z drugiej strony evandro bije rownie skutecznie i regularnie. Na pewno volue jest bo kursy winny byc 2.0 ..1.7 ze wskazaniem na usa bo siatkarze z ameryki zarowno plazowi jak i halowi robia kozak firme pod io zawsze....Panowie od plaży mam pytanie, nie oglądałem żadnego meczu Amerykanów na tym turnieju jak u nich z formą? Bo 1.40 kompletnie nie warte gry, ale za to 2.75 na Evandro/Pedro jak najbardziej, szczególnie że forma u nich coraz wyższa.
Oba teamy w dobrej formie. Dla mnie no bet. Jeśli miałbym coś grać to na pewno brazoli ze względu na wysoki kurs.Panowie od plaży mam pytanie, nie oglądałem żadnego meczu Amerykanów na tym turnieju jak u nich z formą? Bo 1.40 kompletnie nie warte gry, ale za to 2.75 na Evandro/Pedro jak najbardziej, szczególnie że forma u nich coraz wyższa.