>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Po reputacji widac ze umiesz chyba analizy pisac ,to tak ciezko cos skrobnąć zeby cos wiecej wiedziec .Ty k... sie przejmujesz krytyką innych? Prosze chlopie jesli nie masz swojej sensownej mysli o danym meczu to sie nie bierz za obstawianie(chyba kazdego to dotyczy)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ja juz dawno przestalem powaznie udzielac sie na tym forum. Hajs lubi cisze a skoro przez prawie 10lat w koncu nauczylem sie na tym zarabiac, to kazdy musi pierwsze dotknac dna zeby pozniej ogarniac ???? pisanie czegokolwiek w dzialach mija sie z celem bo zaraz stado hien rzuci sie wytknac ci blad ort czy jakis smieszny blad. Dlatego hajs lubi cisze i smigam za firanka. W kazdym razie nie barzekam i nie uwakam na kursach under 1.3 jak niektirzy typerzy :p
E: meczu nie ogladam ale jak sie ruskie na przyjeciu zagotowaly i z tylu glowy maja ze wygrany mecz im sie przeciaga to nic dobrego nie wrozy. Tymbatdziej ze trenejro madrala ma dwie przyjmujace w obwidzue takze za drobnne holandia
Ruskie pod presja to dauniary

http://m.fotosik.pl/zdjecie/ea7ead1f30b5fd86

Otrzymane punkty reputacji: +8
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Rosja chce przegrać mając 2:0 i 4 piłki meczowe?
Przecież to normalka z tą patologiczną drużyną jak i całą dyscypliną za którą się biorą kobiety.
Jakiś wałek idzie z Mertlem, prawie taki sam kurs jak matic grał a gdzie Maticowi do Mertla

egreg 942

egreg

Użytkownik
Ale specjalnie dla Ciebie będzie na podstawie stawki i wygranej przeliczał rzeczywisty kurs
Ale ja nie rozumiem , jaki problem żeby przeliczyć , wystarczy kliknąć na stronie sts kurs który się proponuje , wpisać stawke np: 100 i mamy rzeczywisty kurs. Roboty tyle co nic. Natomiast podawanie wirtualnych kursów (gdy 90 % kursów które się podaje na forum to kursy rzeczywiste) to jakieś nieporozumienie.
Powinien być zapis w regulaminie tego forum że należy podawać tylko kursy rzeczywiste. Jak komuś nie pasuje to nie musi niczego podawać.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
spotkanie kvali w wta w szwajcaria
hass - lim juz 17 przełamań w meczu, najdłuższa seria bez przełamania 1, sredni kurs na przelamanie 1.90 ktos policzy ile yeldu mozna bylo zrobic na tym 1 spotkaniu :d

domell 454

domell

Użytkownik
Ale ja nie rozumiem , jaki problem żeby przeliczyć , wystarczy kliknąć na stronie sts kurs który się proponuje , wpisać stawke np: 100 i mamy rzeczywisty kurs. Roboty tyle co nic. Natomiast podawanie wirtualnych kursów (gdy 90 % kursów które się podaje na forum to kursy rzeczywiste) to jakieś nieporozumienie.
Powinien być zapis w regulaminie tego forum że należy podawać tylko kursy rzeczywiste. Jak komuś nie pasuje to nie musi niczego podawać.
Popatrz w drugą stronę, jako komuś nie pasuje taki kurs to samo może sobie przeliczyć i podać. Przecież sam zauważyłeś że to nie problem.
Nie dość że ktoś podaje typy (nie robi tego dla siebie) to jeszcze ma Wam przeliczać kursy?
Ja pierdole, zwariowałem.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Panowie od plaży mam pytanie, nie oglądałem żadnego meczu Amerykanów na tym turnieju jak u nich z formą? Bo 1.40 kompletnie nie warte gry, ale za to 2.75 na Evandro/Pedro jak najbardziej, szczególnie że forma u nich coraz wyższa.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Panowie od plaży mam pytanie, nie oglądałem żadnego meczu Amerykanów na tym turnieju jak u nich z formą? Bo 1.40 kompletnie nie warte gry, ale za to 2.75 na Evandro/Pedro jak najbardziej, szczególnie że forma u nich coraz wyższa.
Kursy troche z dupy ale z drugiej strony brazole lubia pajacowac na przyjeciu a lucena z philem lubia kasac zagrywka. Z drugiej strony evandro bije rownie skutecznie i regularnie. Na pewno volue jest bo kursy winny byc 2.0 ..1.7 ze wskazaniem na usa bo siatkarze z ameryki zarowno plazowi jak i halowi robia kozak firme pod io zawsze....
E: pisze z komory wiec moze to byc malo spojne i ze zjedzonymi literami ;)

domell 454

domell

Użytkownik
Oba teamy w dobrej formie. Dla mnie no bet. Jeśli miałbym coś grać to na pewno brazoli ze względu na wysoki kurs.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom